“”
MMA - 320x320 - SE

Jon Jones i superform inför UFC 214

jon-jones-2-ufc-182

Jon Jones och Daniel Cormier gör upp om det lätta-tungviktsbältet på UFC 214, som går av stapeln den 29 juli i Anaheim, Kalifornien. Senast vi såg Jones tävla i UFCs regi var på UFC 197 där han segrade via domslut över Ovince St. Preux, i april 2016.

I förberedelserna inför UFC 214 verkar Jones ha fokuserat på sin fysik, av bilden som Donald Cerrone publicerade på Instagram verkar Jones vara i väldigt god form. Bilden finner ni nedan:

Ett inlägg delat av Donald Cerrone (@cowboycerrone)

Vi kommer att få vänta och se om Jones fina form kommer att fälla avgörandet under huvudmatchen på UFC 214. En av de få sakerna som Jones tidigare har blivit kritiserad för är att han saknar förmågan att knocka motståndarna med ett slag. Kanske har den senaste tidens träning inneburit att Jones nu besitter förmågan att knocka motståndarna med ett slag.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.
 • Tobbe

  Jävlar vad jag vill att Jones ska komma tillbaka och vara bäst i världen igen. Mosa motståndet i LHW och sedan gå upp till HW och ta bältet.

  • Kurt

   Estrogen war wagon?

 • Ithinkyoureallfuckedinthehead

  Det var väl precis så tränad han var mot OSP; när han såg sämre ut än någonsin. Allmänt sloppy i sitt MMA-game och kass kondis jämför med vad han brukade ha vill jag minnas.

  • Herren

   Inför UFC 197 fokuserade Jones mycket på powerlifting. Därav kan hans kondis ha dalat lite jämfört med tidigare. Att han ser lika tränad ut nu, som han gjorde då, lär inte betyda att hans prestation kommer att vara lika dålig.

 • disqus_rkLZcBRRIA

  Dåligt omen inför matchen. Fel.strategi

 • Kewken

  Tänk vad lite acai och hästkött kan göra…

 • Olof Eriksson

  Tror att han är slut nu. Eller så hoppas jag bara…

 • Stolpskott

  Du tränar inte upp knockout-kraft genom 200 kg i knäböj eller sånt trams. Explosiva kroppsviktsövningar där du utför slagrörelsen så fort som möjligt. Vissa typer av medecinbolls-kast eller ballistiska kettlebell-övningar kan också funka.
  Visst hjälper det att ha några extra kilon att lägga bakom, men riktigt tunga skivstångslyft innebär långsamma, utdragna rörelser, vilket är raka motsatsen till ett slag eller en spark.

 • Martin Gottenborg

  Det kan vara en nackdel också. Kan förändra rörelsemönstret med en väsentlig ökad muskelmassa. Speciellt för en teknisk och snabb fighter som Jones. Tex ställa till det med snabbhet och rörlighet i sina tekniker. Stora muskler som suger syra. Att han ser ut som ett moln behöver inte betyda så mycket. Men vi får se när det smäller :)

 • Bare Knuckle Fight

  Wow han e duktigt bitig nu,hoppas bones visar vad skåpet ska stå ordentligt nu.

Fler Nyheter: