Nyheter

Jose Aldo debuterar som proffsboxare – ”Save the date, we gon’ run this town.”

Jose Aldo debuterar som proffsboxare den tionde februari.

Jose Aldo debuterar

Efter sin förlust mot Merab Dvalishvili i augusti annonserade Jose Aldo sin pension från MMA. Efter 18 år som proffs hyllades ”King of Rio” med lovord och hälsningar från fighters som fans. Dessutom blev det offentligjort under UFC 283 att han blivit invald i organisationens Hall of Fame.

Nu står det dock klart att legendaren ska debutera som proffsboxare. Detta meddelade Aldos tränare på Instagram. Nyheten bekräftades kort därefter av mannen själv, som laddade upp ett inlägg gällande matchen på Instagram.

Möter okänd fighter utan vinster

Motståndaren avslöjar naturen av mötet. Aldo ställs mot argentinska Alberto Emmanuel Zambrano. Zambrano har gått tre matcher, där samtliga slutat med förlust. Matchen kommer ha sex ronder vilket är ett vanligt antal för uppvisningmatcher. En form av boxning där syftet är att visa upp utövarnas färdigheter snarare än att vara en del av vanlig tävling.

Föregående artikel

Badou Jack slåss om bältet – På samma gala som Jake Paul vs. Tommy Fury

Nästa artikel

Se när Jake Paul och Tommy Fury ryker ihop – ”He’s fought taxi drivers, he has no chin.”

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök