Video Knockad fighter attackerar domaren – blir utstrypt med giljotin

Ralph Nordahl

Det är inte ofta som en fighter blir avslutad både av sin motståndare OCH av domaren i loppet av sekunder men detta är exakt det som hände vid ett MMA-event i Ryssland.

Knockade fighter attackerar domaren i förvirring

Endast sekunder efter starten av en rond lyckades en av de fighters vid eventet landa en klockren högerkrok på sin motståndare.  Slaget fick mottagaren att falla till marken där fightern med röda shorts följde upp med en drös slag på marken vilket fick domaren att gå in och förklara matchen som avslutad.

I den stora majoriteten av fall är detta där domarens jobb tar slut, men inte vid det här tillfället. Detta då den dåsige besegrade fightern inte riktigt fattade att matchen var över och valde att rikta sitt gensvar på knockouten mot domaren snarare än motståndaren.

Uppenbarligen agerandes på endast instinkt,  satsade förloraren på en nedtagning och tryckte domaren mot stängslet. Mannen i svart hade dock helt klart tagit mer än ett par lektioner i brasiliansk jiu-jitsu under sitt liv. Han plockade därför fram en giljotin och försatte fightern i tillfällig medvetslöshet.

Otroligt nog innebar detta att den förlorande fightern både knockades och ströps medvetslös under loppet av 15 sekunder.

+1
Dana Sad
Dana Happy
Junior Dos Santos firar efter seger
Junior Dos Santos ger uppdatering om sin skada – ”I’m not feeling any pain”
kimura
Hett
Badou Jack
Badou Jack vinner via knockout i första ronden – Se avslutet här
kimura
Hett
Conor McGregor och Tony Ferguson
Conor McGregor känner ånger över hur han behandlat Tony Ferguson
kimura
Hett
Khabib och Cain
Khabib försvarar Velasquez – ”Anybody with self-respect would do the same”
kimura
Hett
Juliana Peña och Amanda Nunes
Juliana Peña vs. Amanda Nunes 2 officiell inför UFC 277
kimura
Hett