Luke Rockhold: ”Cormier har alltid varit champ – Jones har alltid varit en fuskare

Luke Rockhold hand

Den tidigare mellanviktsmästaren Luke Rockhold vädrar sina åsikter kring stormen som är Jon Jones. Rockhold menade att Daniel Cormier är den sanna lätta-tungviktsmästaren och sade även att Jon Jones alltid varit en fuskare.

Rockhold tar sig an David Branch under UFC Fight Night 116 på PPG Paints Arena i Pittsburgh den 16:e september.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Coyote

  Såg videon, men känner mig smutsig och dålig då jag ger TMZ klick och views…

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Luke har helt rätt angående det han säger om Jones vs DC. DC är i mina ögon the undisputed and undefeated LHW champ of the UFC. Jag tycker att DC kan gå ut med det och claima det med huvudet högt.

  Jones har alltid fuskat och alla hans vinster borde räknas som förluster. Han är en fjant och en fegis. Sen de enda två gångerna som Jones gått fighter efter hans avstängning är mot DC och i båda av dom fighterna så har han torskat för doping. Det är tydligt vem han är rädd för.

  Alla säger att det inte såg ut som att han haft ett längre uppehåll från sporten och att ringrost inte såg ut som en faktor i hans fight mot Cormier. Nu vet man varför. Alla kallade honom en freak athlete, nu vet vi hur han blev det. Sist men inte minst så kallade alla honom för en goat och nu vet vi att han definitivt inte förtjänade den titeln och kommer aldrig att förtjäna den.

  Däremot så måste jag säga att jag är mäkta imponerad av Lukes fysik och hur den där jävla stora hyllan klarar av viktnedgången till 185 samtidigt som han har konditionen och styrkan intakt. Om inte det vore för USADA och deras närvaro då hade jag trott att han går på doping/steroider. Men tydligen inte. Han ser fasen ut som en av de större LHW fighters tom. Men men. Det får förbli ett mysterium för mig då.

Fler Nyheter: