MMA-Panelen: Conor McGregor mot Eddie Alvarez kommer slå PPV-rekord

mma-panelen-conor-mcgregor-vs-eddie-alvarez

I veckans avsnitt av MMA-Panelen diskuterar vi Lina Länsbergs insats i matchen mot Cristiane ”Cyborg” Justino, som inte gick Linas väg. Panelen ser dock förbi förlusten och blickar fram emot en lyckosam karriär i UFC för Lina.

Panelen pratar även om de nya matchningarna som blev klara för UFC 205 med bl.a Conor McGregor och Eddie Alvarez.

Det här inlägget postades i Kimura rekommenderar, MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Harambe#

  https://www.youtube.com/watch?v=lhRMK4QM1Tw
  UFC:s mest spännande fighter Harambe Johnson måste vara med på MSG!

  • red

   Chicken fatboy Cormier tar sitt kommentators jobb före UFC:s största gala någonsin:/ Sen kanske han är rädd för alla jones fans som kommer bua åt han där, de var hans anledning för att inte slåss mot jones i MSG förut iallafall.

 • JoeRogan

  Alltid kul att spendera tisdagskvällen med sina sköna digitala polare :)

  mvh Joe

 • Ric _Ohet

  Jose Aldo requests his release from the UFC – Kan förstå han…..

  http://www.mmafighting.com/2016/9/27/13083694/jose-aldo-requests-his-release-from-the-ufc

  • Dorian Gray

   Synd att han skrivit på ett kontrakt som är vattentätt, samt att han som champ sitter ännu mer inlåst, då kontraktet förlängs automatiskt så länge man är mästare. Enda sättet är att förlora titeln och sen köra klart sitt kontrakt och även då har de chans att matcha buden.

 • Val Venis

  En av de stora skillnaderna mellan Cyborg och nästan alla andra kvinnliga fighters är att Cyborg teknik & kraft stående är som en manlig utövare av boxning, medans de andra kvinnorna har en mycket sämre teknik, använder mer armarna och inte så mycket höft och långt ifrån samma tryck i nävarna. Då räknar jag även in Holly Holm & Joanna Jedrzejczuk bland dessa. Holm är teknisk bra med sina sparkar, men slagen hennes är inte ens i närheten av Cyborgs. I stående skulle nog Cyborg mörda alla UFC´s kvinnliga fighters.Joanna är pricksäker men även hon är hästlängder ifrån Cyborg när det kommer till boxningen.

  Hatkommentarerna börjar om 3… 2… 1…. Shoot!

 • BenRangel

  Det är såpass skadligt när domare låter tungviktare tilldela extra hjärnskador genom att bryta för sent, att ur viss synvinkel kan jag förstå Roy.
  Men givetvis ska man inte få vara direkt våldsam mot domare, så om det faktiskt va en hård spark ska Roy straffas. Var det bara en petning med foten kan jag tycka han får klara sig med en varning

MMA Panelen

Fler Kimura rekommenderar:

5

Söndagskrönikan: Slåss som en kvinna

Veckans söndagskrönika handlar dels om svårigheterna att som tjej slå sig fram i fightbusiness, men även om ljuspunkter i form av de möjligheter som kvinnliga fighters ges i mma:n

7

Söndagskrönikan: Aloha to the Max

Veckans söndagskrönika handlar om hur ett gäng fightande hawaiianer, med fjäderviktsmästaren Max Holloway i fronten, ivrigt försöker att locka UFC ända ut till ögruppen i Stilla Havet