MMA-Panelen: Post Conor McGregor vs Floyd Mayweather

MMA-Panelen Post Conor McGregor vs Floyd Mayweather

I veckans avsnitt av MMA-Panelen så diskuterar vi självfallet den gångna helgens boxningsgala där huvudmatchen var mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather. Panelen analyserar Conors och Floyds insats och spekulerar vad som väntar den regerande UFC-mästaren framöver.

Vi lyfter även upp svenske Badou Jacks historiska vinst där han lyckades bli den förste svensken att ta VM-bälte i två viktklasser inom boxning när han besegrade WBA-mästaren Nathan Cleverly via TKO.

Panelen diskuterar även Zebaztian Kadestams kommande titelmatch mot Ben Askren nu till helgen, samt lördagens UFC gala i Rotterdam.

Självklart lyfter vi även upp Jon Jones nya dopningsskandal och vad en eventuell dom kan innebära för sporten och lätt-tungviktsklassen.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • mmaTaliban

  Hade glömt bort att Sveriges två bittraste MMA-personligheter var med i programmet. Den ena är bitter över att han inte är bra nog att fightas i UFC, den andre bitter över att inte är manager och att hans sylta wokhouse inte dra in nog med ”benjis”

  • Nisee

   Haaght

  • snabelmannen

   En 38-åring som bölar över hur dumma UFC är som inte ger honom en andra chans, om han nu är så bra varför tog han inte tillvara på tillfället när det gavs tidigare då. Hur fjollig får man lov att va? ”Dana är dum, bu hu hu hu” ”UFC är dumma med mig” ”BRÖL”

  • Simon N

   Han är ju proffisionell nudel kock? Ge han respect!

 • rl

  Angående Jon jones så tror jag om de hade vart upp till ufc så hade de kanske låtit honom komma undan i brist på stjärnor men de känns ju inte troligt att Usada skulle se mellan fingrarna här. De pratade om turinabol (substansen som Jones åkte dit för) på Recapen av helgens gala med Brendan shaub och vad personen som gjorde insändaren skrev var att turinabol är väldigt vanligt ibland tävlande inom styrkelyftar kretsar och att den är nästan omöjlig att åka dit för sålänge man inte blir testad direkt efter man tagit det då spårningstiden är ett par timmar. Han sa också att de vanligtvis inte syns i ett blodprov men att baksidan med steroiden var att den inte tillverkas av riktiga tillverkare längre och att de därför dyker upp dåliga batchar vilket brukar vara anledningen till att folk åker dit fast dom då tror att dom är rena. Det känns ju idiotiskt att ta det så kort inpå match men har man klarat sig hela campet kanske man är arrogant nog och tro att man kan köra inpå match dagen och psykologiskt sätt kan de nog göra en hel del. Kanske är det bs men de är inte ju inte första gången han är i den här sitsen. Annars, bra avsnitt!

  • Ric _Ohet

   ALLT du sa, rättare sagt, DE sa är ju bullshit. Inget stämde ju. Får nog titta in och se vad som verkligen hände och saade´s

   • Ric _Ohet

    OKI jag såg de inledande första 2 minuterna OCH jag stängde av *brrrr*

   • rl

    Jag såg de! Jag försökte radera posten men fann inte var :)

   • rl

    Japp jag hade fel i vilken substans det var han påstås ska ha trott att han tagit som ska vara mibolerone men annars var de väl vad som sades. De är ju bara spekulationer men något som är säkert är att han för tredje gången ger ett positivt A prov

 • Osthyvel

  Nadim är professionell, David är bitter men helt allvarligt, Hessi, gapig, enerverande och tillför inget.

MMA Panelen

Fler MMA Panelen: