Okategoriserad

ONE Fight Night 10: Zebaztian Kadestam står för nytt avslut

Zebaztian Kadestam

Natten till lördag ägde ONE Fight Night 10 rum i Broomfield, Colorado, USA. Sveriges Zebaztian Kadestam gick match på kortet.

Zebaztian Kadestam tar hem tredje raka vinsten

Organisationens tidigare bälteshållare Kadestam klev in i buren för att ställas mot Kroatiens Roberto Soldić. Den sistnämnda stod för mer volym och press i drabbningens inledande skede, men det var Kadestam som stod för kraften. Svensken kunde öka tempot i den andra ronden och sätta press på kroaten. Motståndaren hade svår att svara och Kadestam kunde hitta avslutet via slag i fightens andra rond.

Vinsten markerade Kadestams tredje raka seger via KO. Förra året tog svensken hem Kimura Awards för just årets avslut.

Kan en titelmatch vara nära?

Kadestam erhöll organisationens i november, 2018. Efter ett lyckat titelförsvar förlorade han dock sitt bälte till Kiamrian Abbasov. Därefter följde ytterligare två förluster. Nu när svensken har tre raka vinster i ryggen kan en ny chans på bältet vara nära. Nederländernas Reinier “The Dutch Knight” de Ridder är divisionens nuvarande mästare. 32 åringen är jämngammal med Kadestam har tagit hem fyra raka titelmatcher i organisationens mellanviktsdivision. Han testade nyligen lyckan i lätt tungvikt och besegrades då via slag av Anatoly Malykhin.

Föregående artikel

Sage Northcutt gjorde comeback i natt

Nästa artikel

Jorge Masvidals pappa misstänkt för mordförsök

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök