Spel och casino jämförelse

Satsade en miljon dollar på Amanda Nunes – Det största bettet på MMA någonsin

Av

kimura

05/07/2021
Amanda Nunes

Har du någonsin känt dig säker på att en viss fighter ska vinna sin match i buren? Det var det någon som gjorde när Amanda Nunes skulle möta Felivia Spencer på UFC 250 förra året.

Det största spelet på en MMA-match någonsin

Har du någonsin känt dig säker på att en viss fighter ska vinna sin match i buren? Det var det någon som gjorde när Amanda Nunes skulle möta Felicia Spencer på UFC 250 förra året.

Världens bästa kvinnliga fighter någonsin var storfavorit när hon skulle försvara sin fjäderviktstitel mot kanadensiskan Felicia Spencer. Oddsen på vinst för ”Lioness” var cirka 1.15 gånger pengarna, en riktig lågoddsare med andra ord.

Och vid odds som de som krävs en större insats för att få en vettig avkastning. En anonym person lade då alltså ett spel på hela en miljon dollar hos William Hill, som meddelade ett det var deras största spel på MMA någonsin. Spelet visade sig senare vara det största spelet på en MMA-match någonsin.

Amanda Nunes vann övertygande

Det visade sig att vår anonyme spelare hade en magkänsla som stämde, Nunes vann matchen på ett oerhört övertygande sätt där hon dominerade varje rond från start till slut.

Det genererade en vinst på ungefär en och en halv miljon svenska kronor. Efter matchen uppmärksammades Nunes på spelet och svarade glatt:

Awesome, now he’s very happy.

He’ll probably go and have a drink or something. He should ask me to go with him.

Nunes gick inte heller lottlös efter matchen. Hon rapporterat har kammat in $450,000 tillsammans med en vinstbonus på $100,000.

Fler stora spel på kvinnlig MMA

En amerikan med smeknamnet Vegas Dave lyckades pricka in en riktig högoddsare i matchen mellan Ronda Rousey och Holly Holm. Vid tidpunkten hade judokan Rousey totalt dominerat på scenen när hon vunnit elva raka matcher i den första ronden, majoriteten av dessa via sin patenterade armbar.

Holly har en bakgrund inom boxning och kickboxning kom in i matchen som obesegrad med nio raka vinster. Trots det var hon kraftig underdog med cirka 11 gånger pengarna vid en vinst för ”The Preacher’s Daughter”.

Men som många kommer ihåg blev det ett tung nederlag för Rousey som knockades brutalt i den andra ronden efter att ha varit på den mottagande ändan av en kraftig huvudspark.

Vegas Dave hade satsat $20.000 på Holm och kunde sedermera håva in $240,000 när Holm spårade ur Rondas karriär. Efter denna blytunga förlust ställdes Ronda sedan mot Amanda Nunes och blev återigen knockad, denna gången tidigt i den första ronden. Det blev slutet för Rouseys MMA-karriär då hon senare gick över till WWE och lämnade sportvärlden bakom sig.

 

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök