Nyheter

Tungviktaren ber om ursäkt för kontroversiella skämtbilden

Sergei Pavlovich ber om ursäkt för kränkande meme

UFC-fightern Sergei Pavlovich (17-1) delade en kontroversiell skämtbild på sin Twitter. Han ber nu om ursäkt och menar att han inte förstod allt som stod på bilden.

Delade kontroversiell bild – Menar att språkbarriär låg bakom handlingen

Sergei Pavlovich är en av de absolut hetaste tungviktarna i UFC. Med två snabba avslut mot Derrick Lewis och Tai Tuivasa har han snabbt stigit i rankingen. Men efter ett inlägg på dennes Twitter är det inte hans sportsliga framgångar som hamnat i fokus. Istället är det en skämtbild Pavlovich delade. Bilden innehöll bland annat kontroversiella skämt där exempelvis vinsten mot Lewis beskrevs som att ”mörda svarta”.

sergei pavlovich delade rasistisk meme

Pavlovich tog snabbt bort bilden. Han laddade kort därefter upp ett inlägg där han skrev att han inte förstod vikten av det som stod på bilden.

Due to the language barrier, I did not understand the weight of the things written about me. Posted by mistake and do not subscribe to the things said about me. The meme was not made by me. Peace for everyone

Föregående artikel

John Kavanaugh villig att ”satsa huset” på att Conor McGregor går match i år

Nästa artikel

Ariel Helwani kritiserar UFC för deras annonsering av trilogimötet

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök