980x240-ohmbet

UFC 217: Ion Cutelaba möter Gadzhimurad Antigulov

UFC 217- Ion Cutelaba vs Gadzhimurad Antigulov

En match i lätt tungvikt mellan Ion Cutelaba och Gadzhimurad Antigulov blev under lördagen klar för UFC 217. Det var Cutelaba som meddelade matchningen via sitt Instagram-konto.

My next fight!!! Ion Cutelabavs Gadzhimurad Antigulov UFC 217 November 4 at Madison Square Garden in New York, NY

Ett inlägg delat av Ion Cutelaba (@ioncutelaba)

Cutelaba (13-13, 1 NC) besegrade brassen Henrique da Silva via knockout på 22 sekunder under ”UFC Fight Night: Lewis vs. Hunt” den 11 juni. Det var den 23-årige moldavens 10:e vinst via TKO/KO. Den forne europeiska sambo-mästaren har gått 2-2 i UFC där hans förluster har varit mot Misha Cirkunov och Jared Cannonier.

Antigulov har imponerar stort under sin sejour i UFC där han besegrat både Joachim Christensen och Marcos Rogério de Lima via submission i första ronden. Den 30-årige ryssen har en vinstsvit på 14 matcher där 13 har varit via avslut, 9 via submission och 4 via TKO/KO. Hela 19 av ryssens 20 vinster har varit via avslut.

UFC 217 äger rum den 4:e november i Madison Square Garden, New York, och nedan kan ni ta del av det rådande matchkortet.

Michael Bisping vs. Georges St-Pierre
Johny Hendricks vs. Paulo Henrique Costa
Ion Cutelaba vs Gadzhimurad Antigulov

Se alla UFC-galor på Viaplay från 199kr/mån.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • Stenansiktet

  En vänsterkrock på den där snoken skulle spara in på plastikoperationen?

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Vad händer med Khabib vs Tony varför blir den inte klar nu? Det är den enda fighten jag verkligen vill ska ske så att allt jag sagt kan komma till verklighet

  • jari edvardson

   hoppas det inte händer nånting,,,khabib ligger alldeles utmärkt kvar som förste utmanare,,,,tony blir ju kvar som tröstpris om inte conor lägger av med mma och glider in i div marknadsgyckel.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Khabib förlorar mot Tony. Vi kan redan nu se fram emot Conor vs Tony. För mig så är Khabib vs Tony redan klar. Jag vill bara att ni ska få se allt jag snackat om angående den fighten.

 • BKaRussel

  De ser ju ut som efterlysta brottslingar på den där bilden, ju.

 • Batman

  Detta blir ett bra test av Antigulov! Hur bra är han egentligen? De namn som han mött är ju inte av speciellt bra kaliber. Cutelaba är ett snäpp upp och blir en bra värdemätare!

Fler Nyheter: