UFC

UFC-stjärnans syster tar hem tredje raka vinsten

Sora Rakhmonova

Den andra syskonduon i UFC:s historia kan snart vara på horisonten då Sora Rakhmonova siktar på att följa i sin bror Shavkat Rakhmonovs fotspår.

Shavkat Rakhmonovs – ”UFC snart”

Rakhmonova, en 24-årig framstående kvinnlig bantamviktare och lillasyster till den obesegrade UFC-mellanviktsutmanaren Shavkat Rakhmanov, lade till ännu en merit på sitt imponerande cv i fredags när hon vann via TKO i den andra ronden under NFC 51.

Det var en vild avslutning från Rakhmonovas sida på Almaty Arena i Almaty, Kazakstan, eftersom hon i den andra ronden skadade motståndaren Valeria Karygina (4-6-1) med hårda slag, innan hon utdelade en serie av träffar som tvingade domaren att avbryta matchen. Rakhmonova står nu med ett totalt matchfacit som lyder 4-1-0.

I ett inlägg som riktades till organisationens presidenten Dana White meddelade Shavkat Rakhmanov att systern snart är redo för UFC. Ta del av meddelandet och avslutet i klippet nedan.

Mizuki Inoue och Naoki Inoue blev först

Rakhmonova och Rakhmonov kan bli det första syskonparet som samtidigt tävlar under UFCs flagg. Mizuki Inoue och Naoki Inoue är det enda andra syskonparet som har nått den här sportens främsta organisation, men deras kortvariga tid där överlappade inte varandra. Sammanlagt har ett 30-tal syskonpar eller svågerpar tävlat i UFC.

Föregående artikel

Imponerande knockout under Road to UFC

Nästa artikel

ABP Fight Night 9: Fullständiga resultat från kvällen boxningsgala

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök