Veckans Fighter – Hanna Sillén, avsnitt 3

I det tredje avsnittet av Veckans Fighter med Hanna Sillén får vi följa med Hanna på ett thaiboxningspass på ”VBC”. Hanna berättar vad som skiljer thaiboxningen från snashoun och vilken av dessa hon tillämpar mest i MMA.

YouTube Preview Image
Det här inlägget postades i Hanna Sillén, Nyheter, Veckans Fighter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Punchdrunk

  Det är fantastiskt att se hur bra teknik Hanna har och hur vältränad hon är. Hon är ett av många bevis på att kampsport är något för kvinnor och ger de gamla stofilerna som avskyr kvinnokampsport en snigel på ögat =). Jag måste också säga att jag generellt är imponerad över den utveckling tjejerna tagit i fullkontaktssporter. Det har hänt enormt mycket på 13 år, sen jag började träna kampsport. När jag besöker t.ex. boxningsklubbar i landet blir jag alltid imponerad av ett par tjejer på klubben. Inte för att de är tjejer längre utan för den teknik de uppvisar, oavsett kön!

 • Ras

  Kommer ni någonsin, inom den närmsta framtiden, göra reportage eller en veckans fighter med någon som INTE utövar MMA?
  Jag vet att Kimura inriktar sig på MMA men skulle vara kul att se lite boxning eller thaiboxning. Finns ju trots allt ett stort utbud där också med proffs. :)

 • Brocowich

  Då detta är en MMA sida tycker jag ni gör rätt i att följa MMA utövare, vill man se boxning eller thai får man leta sig till andra forum..

  Synd att kvaliten på ljudet är kass, svårt att smyga på jobbet när man måste ha så hög volym. :)

 • Timujin

  Så fruktansvärt impad över kimura. Tycker att det ni gör är grymt!

 • StefanLKPG

  Verkligen tagit ett steg till i produktionen! Men lite bättre ljud skulle uppskattas i vissa fall! I övrigt jäkligt bra serie!

 • zeb

  Vem är den bitiga tjejen 4.30 in i videon?

 • Viktor

  Tycker oxå ni kan han en thaiboxare eller bjj profil eller nåt sånt. visst att det är en Mma men det vart kul ändå.

 • http://investor.biospace.com/biospace/news/read/25938269/ peaches boutique discount codes

  A friend has a computer that turns itself off after a certain period of time of inactivity. And all you have to do is move the mouse a little, and the computer comes back on. Maybe the computer is not completely off, maybe this is called hibernate or standby or something. Is this a good thing to do or should I just let my computer run? How do you get the computer to do this auto shut off thing as I described at the start of this paragraph?.

Fler Hanna Sillén: