Alexander Gustafsson, Nyheter

Alexander Gustafsson rapporteras vilja möta Ovince Saint Preux

Av

Ralph Nordahl

01/04/2022
Alexander Gustafsson Ovince Saint-Preux

Svenske UFC-tungviktaren Alexander ”The Mauler” Gustafsson (18-7) har blivit av med sin tänkta motståndare. Nu uppger hans team att man istället vill möta Ovince Saint-Preux (25-16).

Alexander Gustafssons team vill ha match mot ”OSP”

Gustafsson var bokad att möta Rothwell inom tungvikt den 21 maj. Det skulle varit en efterlängtad comeback för Gustafsson efter att inte ha fightats sedan sommaren 2020. På grund av att Rothwell lämnat UFC saknar svensken dock nu en motståndare.

Nu uppger den respekterade MMA-journalisten Ariel Helwani att svenskens team nu vill ha en match mot Ovince Saint-Preux:

Med Ben Rothwell borta (och sedermera släppt från UFC) säger Alexander Gustafssons team till mig att de nu vill ha Ovince Saint Preux.

Saint-Preux är redan inbokad att fightas i maj

Rapporten kom snabbt att bli besvarad av Saint-Preux som då svarade via Twitter. Det var dock inte svaret som Gustafsson team var ute efter. Saint-Preux påminde dem att han inte längre är tillgänglig för en match i maj.

Så de vill ha en kille som redan är bokad att gå en fight…

Saint-Preux är tänkt att möta en annan återvändande legendar, Mauricio ’Shogun’ Rua den 7 maj vid UFC 274. Herrarna möts i en rematch efter att den tidigare avslutat Rua år 2014 via TKO.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök