Askar Askarov

Obesegrade Askar Askarov går andra matchen för året den 31 juli

Anton

En kamp i UFCs flygviktsdivision mellan Askar Askarov och Alex Perez är planerad att gå av stapeln under UFC-galan den 31 juli. Kampen blir Askarovs andra för året, medans Perez gör sitt första framträdande i oktogonen sedan sin förlust i titelmatchen förra året.

Askar Askarov vs. Alex Perez drabbar samman i slutet av juli

Askar Askarov vs. Alex Perez till den 31 juli

En strålande flugviktskamp är redo att underhålla fansen under UFC-galan den 31 juli! Den obesegrade ryssen Askar ”Bullet” Askarov (14-0-1) kommer det datumet att ta sig an den tidigare titelutmanaren i divisionen Alex Perez (24-6) i en batalj som lovar mycket på papperet. Matchen blir den andra respektive första matchen under 2021 för Askarov och Perez, som båda kommer in i kampen med en god form. Nyheten om flugviktsmatchningen levererades först av den amerikanska kampsportssajten BJPenn.com.

Behåller Askarov nollan den 31 juli?

Det blev en skrämselstart på Askar Askarovs UFC-karriär. Han kom in i organisationen med 11-0 i matchfacit som professionell fighter, och mötte i sin debut den nu regerande mästaren i flugviktsdivisionen Brandon ”The Assassin Baby” Moreno (19-5-2). De två stred sig fram till ett oavgjort beslut, den första siffran för Askarov som hamnade på en annan plats än i hans vinstkolumn. Efter kampen med Moreno har dock ryssen visat upp varför han lyckats bestå som obesegrad i sin karriär.

I hans tre nästföljande kamper har han tagit sig tre segrar, där den senaste kom mot veteranen och forne titelutmanaren Joseph Benavidez (28-8) i mars månad det här året. Nu redo att fortsätta sin frammarsch mot flugviktstronen, väntas honom ytterligare en tidigare titelutmanade i Alex Perez den 21 juli.

För Alex Perez är hans stundande kamp mot Askar Askarov en ypperlig chans för att återigen stå vid dörrgaveln av en titelutmaning. Den nu 29-årige amerikanen kom så nära bältet men kan i sitt senaste oktogonframträdande i november förra året. Där tog han upp till kamp om toppositionen i flugviktsdivisionen mot den dåvarande mästaren Deiveson ”Daico” Figueiredo (20-2-1).

Det gick dock inte vägen för Perez den gången, då han cirka två minuter in i den första ronden tvingades klappa sig ur en av brasilianarens giljotin-stryp, och drömmarna om bältet föll i kras. För den gången. Fortfarande rankade inom topp-5 i viktklassen, kan en seger mot Askarov den 31 juli betyda mycket för Perez titelambitioner. En hejdlös strid de två emellan är att vänta!

 

+3
Dana Sad
Dana Happy
Här är den svenska landslagstruppen inför VM! – ”Vi hjälper varandra som ett TEAM”
Hett
David Jacobsson sparkar Anatoly Tarasenko
David Jacobsson inför huvudmatch på Fight Club Rush 11 – ”Jag är bättre än honom överallt, men han har bättre skägg”
Hett
Ciryl Gane Francis Ngannou
Francis Ngannou: Jag knockade Ciryl Gane med en huvudspark
Hett
Aljamain sterling TJ dillashaw
Aljamain Sterling: T.J. Dillashaw borde fått fängelsestraff för sin doping
Hett
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.