Okategoriserad

Baysangur Makaev tog andra raka vinsten under Fight Club Rush 16

Baysangur Makaev

I samband med den första huvudkortsmatchen under Fight Club Rush 16 ställdes Baysangur Makaev mot Grzegorz Szozda.

Baysangur Makaev vann enkelt i Västerås

Rond 1

Efter en kort period av stående striking sökte och fullföljde Makaev en nedtagning på motståndaren Szozda. Makaev arbetade aktivt för att förbättra sin position och Szozda fick fokusera för fullt på försvar. Makaev skickade iväg enstaka svar för att öppna upp motståndarens försvar.

Rond 2

Den andra rondens inledning blev något av en repris på den första. En tidigt nedtagning från Makaev som följdes upp av toppkontroll. Med ett par minuter kvar av ronden kunde Szozda dock ta sig upp till ens stående position. Han lyckades dock inte åstadkomma särskilt mycket offensivt innan rondens slut.

Rond 3

Szozda var bättre på att hålla sig kvar i en stående position under den tredje och avslutande ronden. Efter flera lyckade försvar hamnade han dock på kanvasen. Szozda kunde inte ta sig upp under den resterande delen av matchen och ronden. Makaev åstakomm inte heller särskilt mycket skada eller var nära att hitta ett avslut. Störst framgångar skördade Makaev i rondens sista tio sekunder, då han skickade iväg en rad hårda slag.

Resultat

Baysangur Makaev besegrade Grzegorz Szozda via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27).

Makaev står nu med ett totalt matchfacit som lyder 2-1-0.

Föregående artikel

Nabbe Malki knockad på 23 sekunder i Västerås

Nästa artikel

Liam Pitts tog hem vinsten i Västerås

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök