Nyheter

Liam Pitts tog hem vinsten i Västerås

Liam Pitts intervju efter matchen

I samband med kvällens Fight Club Rush 16 i Västerås ställdes Liam Pitts Enes Ahmemulic. Ta del av matchrapport och resultat i artikeln nedan.

Liam Pitts fortsatt obesegrad efter Fight Club Rush 16

Rond 1

Pitts styrde tempot tidigt i matchen. Pitts arbetade med bensparkar. Ahmemulic svarade med en spark och ett slag. Ahmemulic gick för nedtagningen, men Pitts lyckades hålla sig kvar i en stående position. Pitts drog ner Ahmemulic och sökte en rear-naked choke. Ahmemulic kunde dra sig loss, men befann sig strax därefter på kanvasen igen. Där befann han sig tills ronden gick till vila.

Rond 2

Pitts tog ner Ahmemulic till kanvasen och arbetade för kontroll. Han sökte ryggen, men hamnade istället i en fin topposition. Pitts skickade iväg ett par slag. Ahmemulic kunde ta sig upp och tryckte upp Pitts mot burens vägg. Ahmemulic fick ner kampen till kanvasen och kunde avlossa en rad slag mot Pitts huvud.

Rond 3

Pitts fick in den tredje rondens första slag, men Ahmemulic svarade. Pitts fångade Ahmemulic spark och drog ner sin motståndare till kanvasen. Ahmemulic kunde ta sig upp för en kort stund, men befann sig strax på duken igen. Pitts tog ryggen och arbetade för en rear-naked choke.

Resultat

Liam Pitts besegrade Enes Ahmemulic via enhälligt domslut (29-28, 30-27, 29-28).

Efter drabbningens slut berättade Pitts att han hade underskattat Ahmemulic litegrann.

Föregående artikel

Baysangur Makaev tog andra raka vinsten under Fight Club Rush 16

Nästa artikel

Djaba Murtazaliev förlorade mot Waltteri Häkkinen i Västerås

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök