Nyheter

Ben Askren är villig att gå returmöte mot Jake Paul i MMA

Ben Askren Jake Paul presskonferens

Ben Askren (19-2, 1 NC) är sugen på revansch mot Jake Paul, detta i samband med den sistnämndes signering för MMA-organisatinen PFL.

Ben Askren vs. Jake Paul 2

Nyligen stod det klar att Jake Paul skrivit på för PFL. Han beräknas gå match redan i år och en tidigare motståndare är sugen på att välkommna honom till sporten. Det var på Twitter Ben Askren skrev att han gladeligen skulle ta en match mot Paul i MMA.

Trots viljan finns det fortfarande problem mellan Askren och chanseen att ta revansch. Han förklarar att när han pensionerade sig så ”frös” hans kontrakt med UFC. Alltså skulle han behöva slutföra sin förpliktelser till UFC innan han skulle kunna röra sig till en annan organisation.

Avslutade karriären efter att kroppen började säga emot

Askren lyckades inte avsluta karriären som han hade hoppats. Två raka förluster, båda via avslut, blev det när han tog beslutet att ta ett steg tillbaka. Sedan hade han problem med kroppen, framförallt med sin höft som han var tvungen att byta ut genom en operation.

Så även om han skulle vilja komma tillbaka är det frågan om det skulle vara möjligt att komma loss från sitt kontrakt med UFC för att sedan träna till en match mot Paul.

Askren är idag 38 år gammal. Vad tror ni? Vill ni se ett returmöte mellan de två i MMA?

Föregående artikel

Khabib planerar att lämna MMA-scenen helt och hållet

Nästa artikel

Edson Barboza har fått en väggmålning i sin hemstad

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök