Okategoriserad

Bernardo Sopai brutalt knockad – får bonus av UFC!

Benardo Sopai avslutad

Under lördagskvällen klev den Stockholmsbaserade Bernardo Sopai in i UFC:s bur för första gången. Matchen slutade inte önskvärt, men nu har han fått en bonus.

Bernardo Sopai får bonus för Fight of the Night

Bernado skrev kontrakt med UFC tidigare i veckan efter ett sent avhopp. Albanen, som har utgått från Allstars i Stockholm under många år, ställdes mot en annan debutant. Detta i form av Brasiliens Vinicius Oliveira.

Sopai, som har varit bantamviktsmästare i både Fight Club Rush och Allstars Fight Night, inledde starkt och tog hem den första ronden på samtliga poängdomares kort. I slutet av den andra ronden började dock Oliveira koppla greppet om matchen och dominerade helt i den tredje och sista ronden. Det såg ut som att drabbningen var på väg mot ett domslut när Oliveira skickade iväg ett flygande knä som lämnade Sopai medvetslös på kanvasen. Läsaren kan kolla in avslutet här.

I vanligt ordning delade UFC ut ett antal bonusar efter galans slut. Sopai och Oliveira belönades med Fight of the Night, vilket innebär att båda utövarna får in 50 000 amerikanska dollar extra tillsammans med deras kontraktsatta lön för matchen. Oliveira belönades dessutom med Performance of the Night, vilket gav honom ytterligare 50 000 amerikanska dollar.

Även Steve Erceg erhöll en bonus på 50 000 amerikanska dollar för Performance of the Night. Detta efter att han lyckades avsluta Matt Schnell med en rak höger och en efterföljande vänsterkrok.

1 amerikansk dollar ger i nuläget 10.36 SEK.

Föregående artikel

Ryan Garcia kräver match mot Jake Paul

Nästa artikel

Reza Madadi stöttas och kritiseras efter livstids avstängning för överfall

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök