Nyheter

Canelo Alvarez med stöttande ord till Kamaru Usman – ”This happens, it’s part of the sport.”

Canelo alvarez och Kamaru Usman

Saul ”Canelo” Alvarez (57-2-2 i boxning) pratade nyligen om Kamaru Usman (20-2) och förlusten mot Leon Edwards i en intervju.

Canelo Alvarez om Kamaru Usman: …he’s a great fighter

Saul ”Canelo” Alvarez är idag en av världens främsta boxare. Utöver framgången i den kontemporära scenen har han även reserverat en plats i sportens historia. I nuläget är han aktuell för ett trilogimöte mot Gennady Golovkin (42-1-1 i boxning).

För ett tag sedan snackades det mycket om att den forne mästaren Kamaru Usman skulle gå över till boxning för att möta Canelo. Något som aldrig blev verklighet. Nu, efter Usmans förlust mot Edwards, känns chanserna för att vi får se honom i ringen mindre än någonsin.

I en intervju med Fight Hype pratade Canelo om Usman. Han sa att förluster är en del av sporten, att man inte ska låta det påverka en för mycket.

This happens, it’s part of the sport. Everybody can lose, you never know. I think he was winning right? One single [kick] changed everything. But look, he’s a great fighter.

Utesluter inte ett framtida möte mot ”The Nigerian Nightmare”

Trots att Canelo är fullbokad den kommande tiden så utesluter han inte en match mot Usman. Dock vill han känna sig klar med boxningen innan han ger sig på sådana matcher.

Not now, I want to have great fights and make history in boxing. And then maybe when I am finished boxing, maybe I can do that kind of fights.

Föregående artikel

Kevin Holland påstår att Khamzat Chimaev leker tuff inför kamerorna – ”I feel like he likes the fucking media.”

Nästa artikel

Khamzat Chimaev vill inte möta Paulo Costa – ”Leon Edwards vill inte se mitt ansikte”

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök