Nyheter

Conor McGregor delar bilder från sin faceoff med Michael Chandler

Av

Ralph Nordahl

20/03/2023
Michael Chandler vs Conor McGregor

UFC-herrarna Conor McGregor och Michael Chandler kommer att ställas öga mot öga många gånger innan de till slut möts i oktagonen. Nu har bilderna från deras första staredown släppts.

Conor McGregor och Michael Chandler har sin första faceoff

Igår släppt McGregor en rad bilder som visade när han hade en faceoff med Chandler från deras inspelning av The Ultimate Fighter 31.

Conor McGregor Michael Chandler faceoff

Dessa faceoffs brukar vanligtvis äga rum i slutet av serien när finalisterna korats varefter coacherna kliver in i buren för en staredown innan finalen. Som det är tänkt nu kommer McGregor och Chandler att drabba samman senare i år. Datumet för matchen har dock ännu inte avslöjats.

Dessutom så förväntas McGregor möta Chandler inom weltervikt men UFC har ännu inte annonserat några detaljer om matchen och dess viktklass.

Serien har premiär den 30 maj

Inspelningen av realityserien avslutades nyligen efter en kort produktion där McGregor coachat i serien för andra gången efter att tidigare gjort det mot Urijah Faber i The Ultimate Fighter 22. Detta är dock första gången som Chandler medverkar i serien.

De medverkande fighters i TUF 31 är antingen lättviktare eller bantamviktare där bekanta ansikten som Jason Knight, Kurt Holobaugh, Brad Katona och Cody Gibson kommer att fightas.

Serien har premiär tisdag den 30 maj och kommer att sändas fram till augusti.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök