Conor McGregor mot Floyd Mayweather ryktas vara klar till september

Conor McGregor UFC 1 kopia

Det pratas mycket om matchen mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor just nu och mycket tyder på att mötet nu faktiskt kommer att bli av.

Mayweather är inte längre pensionerad för att kunna ta matchen och Dana Whites inställning till det hela är nu mycket positiv jämfört med tidigare.

Senast fick vi höra McGregor berätta att han lovar att knocka Mayweather när de möts och irländaren är nu inställd på att mötet blir av i september.

Det här berättade McGregor via LA Times:

I’m ready to box. I’ve been ready for a long time. The game’s going to be in shock when I step in the ring. Trust me on that. [September] is what I’m thinking. That’s what the word is. That’s what we’re close to doing.

Enligt McGregor flög han till Las Vegas för att diskutera matchen med Mayweather, men boxaren dök inte upp.

I’ve tried to talk to Floyd. I flew to Las Vegas to have talks with Floyd and then he retired. He just doesn’t want to see me. He’s petrified. Wouldn’t you be? No one knows what to expect with me, and they shouldn’t. Because I don’t know what to expect either.

Fuck Floyd, trust me, this whole boxing world don’t know what they’re going to see when I roll in here. I’m unpredictable, no one knows what they’re in for. Everybody is writing me off, everyone has this little…they’re gonna be in shock, make no mistake about it. I’m ready, I look forward to it, I’m excited, I’m prepared. We’re very close to inking it. I’m not gonna say no more, we’re very close to inking it, that’s it.

McGregor sågs senast gå match under UFC 205 i december, då han mötte lättviktsmästaren Eddie Alavarez och blev mästare i två viktklasser samtidigt.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Utlandet

  Cool, då får alla som vill ta bältet av honom vänta riktigt riktigt länge på chansen. När Mayweather slagit skiten av conor så blir det en returmatch ett halvår senare. Efter den matchen är conors bankkonto fyllt till bredden och han lägger handskarna på hyllan.

 • Stevensson

  Tycker UFC ska ta bort hans bälte i lättvikt med! Han kommer inte att köra match på 1 år till ungefär. UFC borde sätta gränser!

  • Olof

   Jag tycker du borde skaffa ett liv.

   • Styrbjörn

    Äh, gå och lägg dig i en buske din lilla sittkissare. Finns inget som tyder på att Stevensson saknar ett liv för att han har en legit ursäkt, jävla sätt.

  • Hoobabalooba

   Ja om den här boxningsmatchen blir av så håller jag helt och hållet med dig. Strippa conor på bältet och boka sedan om Ferguson vs Khabib om det vakanta bältet. Vill Conor sen slåss i UFC igen, så får han första tjing på dåvarande mästaren.

   • Mackan

    Khabib kommer inte få en ny chans, för stor osäkerhet om han kommer kunna slås. UFC har satt sig i sin egen limbo så..

    • Hoobabalooba

     Nä mycket möjligt att det blir så! Vore ruskigt tråkigt isåfall då det är en av de roligaste matchningarna på länge. Ja jäkla röra det är UFC nu alltså..

  • Simon N

   Tycker han ska ha kvar sitt bälte o folk som inte håller med är lipsillar

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Han kom, han såg och han segrade i ufc. Nu är han på väg att göra det i boxningen också. Vägen som han och hans team gått tillsammans och historian som de skrivit och har bakom sig är så fantastisk som det kan bli. From nothing, to something, to everything!

  #DonConorMcgregor
  #ChickenFloydIsGettingKTFO
  #ConorRulesBoxing
  #BigIrishBalls

  • Totte

   You like to trigger people right?

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Inte riktigt. Tänker inte på det sättet.

    • Cоυʀтηеү

     You’re either a troll or completely oblivious lol.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Well opinions are like asholes, everybody has atleast one.

     • Cоυʀтηеү

      Facts are facts. You’re a fact

  • niproos

   Jag gillar fotboll mer än sport..för han är aldrig någonsin otrevlig hur mycket elaka kommentarer han än får som svar på sina kommentarer.så är han alltid trevlig tillbaks en riktigt bra människa o all heder till han..dessutom har han haft rätt i det mesta som handlat om conor dock lär han ha fel denna gång ;) floyd som är den absolut bästa boxaren jag någonsin sett o jag har följt många kommer inte under några omständigheter kunna förlora mot conor trotts sin höga ålder o pensionering ..floyd är så förbannat bra på det han gör så det är helt omöjligt att conor kan vinna….så är det bara

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Time will tell my dear friend. :)

   • Ric _Ohet

    Jag gillar fotbollen, absolut. Han säger vad han tycker och han står får det, fler av oss borde vara som han, han skickar aldrig någon skit till någon annan.
    Det jag har lite svårt för är att han är så enkelspårig. ALLT som har med Conor, ALLT i Alla trådar, så är det Conor. Eller ”Drottningen”… Själv tror jag Fotbollen kan mera och har mer kunskap en så… Han ger sig bara inte en chans!

  • BKaRussel

   På sherdog skrivs även #ConorBless dock med viss ironi. Jag får erkänna att jag underskattat CM många gånger men har svårt att se honom besegra Floyd som iofs har en enorm press på sig att vinna.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Floyd är 40+, Floyd har inte kört på några år nu, Floyd har all press på sig, Floyd har så mycket att förlora, Floyd är mycket mindre i både längd, volym och reach och Floyd är en kyckling i personlighet så dessa saker kommer att förstöra honom när han möter en större, starkare och yngre fighter.

 • Kewken

  Om matchen verkligen blir av (och om conor vinner) så tror jag att Conor gjort sitt i UFC. De borde ta ifrån honom lättviktsbältet, men om han återvänder så är han berättigad en omedelbar titelmatch. Tycker det är imponerande att han tagit två bälten, men att han inte försvarat nåt av dem tyder på att han vill samla på sig så många meriter han kan och sen tacka för sig. Nästa match i UFC för hans del är med stor sannolikhet mot woodley, den säljer betydligt mer än mot khabib eller ferguson. Blir matchen mot mayweather av så ser vi inte conor i buren förrän tidigast på nyårsgalan om han väljer att återvända.

 • Gustav Blomberg

  Det finns ett återkommande mönster när det gäller Conor och det är skepisism. Gång på gång uppges det att Conor inte kommer att lyckas eller att han kommer förlora någonting. Det är inte uteslutet att han kommer att misslyckas en dag (såsom han gjorde mot Nate) men er övertygelse om hans mislyckanden säger mer om er än om honom.

 • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

  Jag tror inte på ~något~ när det rör Conor & Mayweather. De hypar och hypar. Kanske blir det, kanske inte. Fram tills de står i ringen med handskarna och gonggongen har ringt så är jag skeptisk till att detta är något annat en hetluft.

  • Lejdfan

   Det är ju bara att vänta och se, om jag inte minns helt fel, ej speciellt insatt i boxning, så var det väl samma sak mellan Pacman och Mayweather. Tog väl flera år före matchen väl gick till skott.

Fler Nyheter: