980x240-ohmbet

Det hettar till kring Luke Rockhold och Michael Bisping

luke-rockhold-michael-bisping-ufc-fight-night-55-weigh-ins

Luke Rockhold kan inte släppa ett tredje möte mot den forne mellanviktsmästaren, Michael Bisping. Mannen som tog bältet av Rockhold. Det har i tidigare artiklar nämnts att Rockhold varit intresserad av en match mot topprankande lätta-tungviktaren, Alexander Gustafsson. Men en match mot hans ärkerival, Bisping, verkar ligga högst upp på listan, och i vilken viktdivision den äger rum, det spelar ingen roll.

Nu har de båda börjat tjafsa på Twitter där Rockhold menade att ‘bollen’ ligger hos britten.

Bisping och Rockhold har tävlat mot varandra två gånger tidigare och deras rivalitet verkar inte vara påklistrad. Första matchen kunde Rockhold vinna genom submission. Andra matchen kunde Bisping istället vinna, samt att han erövrade mellanviktsbältet av Rockhold. Rockhold vägrar att släppa matchen och sade till Helwani under ‘The MMA Hour’ att det är en match han måste gå före något annan.
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • jari edvardson

  2 slagpåsar,lika barn leker bäst.

 • HerrObjektiv

  Luke ”wasted talent” Rockhold

  • jerry lehtonen

   Utveckla gärna varför du anser att Luke är wasted talent?
   Jag tycker det är ganska så skickligt att besegra Branch, Weidman, Machida, Bisping, Boetsch, Philippou, Kennedy och Jacare.
   En tokdopad Belfort och en suspekt Romero kan slå de flesta männsiskor på denna jord. Bisping fighten tål att diskuteras. Jag är inget fan av Rockhold bör tilläggas men jag tycker det kastas oförtjänt mycket negativ kritik på karln.

   • Ric _Ohet

    Jag läste det mer som att han wastar bort sin grymma talang genom att fightas som han gör, underskatta, gå med händerna nere, se cool ut mm. Inte att han tycker Rockhold är dålig på att fightas.

    Han wastar bort sig helt enkelt, men jag har haft fel förr så ^^

  • ds

   Wasted talent? alla ni hardcore rockhold haters måste vara helt ute o cykla, killen vann ju förfan bältet i strikeforce för 7 år sedan mot jacare, sen vann han ufc bältet mot weidman.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Kan inte denna fight bara bokas. Det är en av fighterna jag mest ser fram emot. Bispings sista fight med allt att vinna men inget att förlora och Luke med väldigt mycket att förlora och ännu mer att vinna, nämligen hedern.

  • Samhall

   Hahahaha

 • Erik

  Jahapp då har även det tåget gått för Alex. Undrar hur länge till han ska sitta på bänken.

  • Ric _Ohet

   Till Bones kommer tillbax om 3 år och de behöver 1 till titelutmanare om bältet? Tragiskt men nu när jag skrev det ser det faktiskt ut som en sanning

Fler Nyheter: