980x240-ohmbet

Bellator 196: Benson Henderson möter Roger Huerta

Bellator 196 Benson Henderson vs Roger Huerta

Bellator 196 har fått en ny huvudmatch efter att den tilltänkta huvudmatchen mellan James Gallagher (7-0 MMA, 4-0 BMMA) och Adam Borics (10-0 MMA, 1-0 BMMA) ställts in på grund av en skada. Organisationen meddelade i ett pressmeddelande att de två veteranerna Benson Henderson (24-8 MMA, 1-3 BMMA) och Roger Huerta (24-9-1 MMA, 1-2 BMMA) kommer att mötas på galans huvudmatch.

Huerta har tävlat som proffs sedan 2003 och var under en period en av de största stjärnorna i sporten, mycket tack vare att han var den första MMA-fightern som fick pryda omslaget på Sports Illustrated Magazine. Den nu 34-årige amerikanen har en vinstsvit på två matcher där han vann senast mot Hayder Hassan (via diskvalificering p.g.a otillåtna armbågar) i december 2017.

Henderson har inte haft en lyckad period sedan flytten till Bellator från UFC. Den forne UFC-mästaren har endast en vinst på sina fyra matcher i sin nya organisation. I sin senaste match förlorade Henderson via domslut mot Patricky Freire på Bellator 183 i september förra året.

Bellator 196 äger rum den 6:e april i Budapest, Ungern, och nedan kan ni se det rådande matchkortet.

Bellator 196 Matchkort:
Benson Henderson (24-8) vs. Roger Huerta (24-9-1, 1 NC)
Adam Borics (6-0) vs. Manuel Gaxhja (6-0)
Denise Kielholtz (1-1) vs. Lena Ovchynnikova (12-5, 1 NC)
Brian Moore (10-6) vs. Giorgio Belsanti (7-6-1)

Bellator Kickboxing 9 Matchkort:
Raymond Daniels (33-3) vs. Djibril Ehouo (38-9-2)
Alexy Ignashov (85-21) vs. TBD
Jorina Baars (44-0-3) vs. Julie Burton (7-1)

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.
 • Styrbjörn

  Ajaj Bobby, blir det att avboka biljetterna illa kvickt nu?

  • Robert Kvarnfjärd

   He he :-)
   På riktigt så hade jag nog kanske kanske åkt om det varit nån eller ett par bra matcher till.
   Aldrig varit i Ungern eller sett bellator live.
   Men funderar på att åka till London galan o bocka av bellator där ist. Så får jag la ”svänga förbi” Ungern när jag bilar i Europa nån sommar framöver ist..

   • Styrbjörn

    Låter härligt, undrar om det är någon skillnad i själva upplevelsen rent kvalitativt mellan Bellator och UFC? Ge gärna en kort briefing om du åker på Bellator någon gång.

    • Robert Kvarnfjärd

     Sjukt dålig på att skriva, men jag gör ett försök när den dagen kommer. :-)

    • Rallarsvingar

     Sjukt stor skillnad, UFC är en super gala medans Bellator är som vilken amatör gala som helst i Solna hallen…

     • Marcus Wiking

      Jag tycker tvärtom. Det är ingen större skillnad alls. Samma smak på ölen som säljs i baren. I stort sett samma merchendise som säljs i shopparna. Enda skillnaden är att bellator har bobbleheads och ufc har större signerade affischer i större upplaga än bellator. Samma paus arrangemang mellan matcherna då det är reklam i tv-rutan. Något lägre ljudvolym i bellator. Inför galorna så har både bellator sina meet n greet med ett par fighters och samma typ av efterfest efteråt.

     • Rallarsvingar

      Jag har iochförsig inte varit på en Bellator gala sen Coker tog över men när Rebney hade det va det rena amatör afton. Kommer ihåg att Andreas Spång sa i en intervju hur dålig hans upplevelse va i Bellator när Rebney hade det. Mitt första uttalande va inte rättvist mot Coker, han är faktiskt helt ok.

 • Vaettra

  USADA har gått hårt åt Henderson.

Fler Nyheter: