Donald Cerrone ryktas möta Mairbek Taisumov

Mairbek Taisumov

Efter förlusten mot Darren Till, på UFC Fight Night 118 i Gdansk, meddelade Donald ”Cowboy” Cerrone att han skulle bege sig tillbaka till lättviktsdivisionen. Det ryktas nu om att tjetjenien Mairbek Taisumov eventuellt väntar honom vid hans återkomst. Det skulle inte direkt betyda mjukstart för ”Cowboy” då Taisumov av många ses som en av de läskigaste lättviktarna i UFC med sina fem raka KO-vinster.

Taisumovs inreseförbud till USA  har säkerligen hindrat honom från att ha blivit ett större namn än han är. En vinst mot en legend som ”Cowboy” Cerrone vore därför precis vad Taisumov behöver. Även om det här känns som en typisk Cerrone-matcning är det som sagt än så länge bara rykten som bör tas med en nypa salt.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Grym fight det här vore. Mairbek är en farlig fighter och en intressant sådan. Han vann på KO i hans senaste fight. Dom här Ryssarna/Tjetjenierna/Dagestanierna är farliga fighters. Börjar nu på senare tid komma intressanta sådana. Bla Zabit Magomedshapirov, Umar Nurmagomedov (Khabibs kusin), Abdulrahimov, sen finns det en till skäggig tungviktare och denne Mairbek. Men att matcha honom mot Cerrone redan nu känns inte helt välförtjänt. Han borde gå någon fight till, jag menar han har bara gått en fight i UFC.

  • jari edvardson

   cerrone får väl ta det som bjuds numera……..

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Ja känns som det.

  • Bongo

   Han har gått 7 matcher i UFC, 5 senaste matcherna har han vunnit på KO/TKO.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Oj då??? Då har man ju fasen missat något. Tack för infon. Jag har nämligen bara sett en fight med honom och det var den senaste.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Haha faktiskt.

 • Kimura guest

  Cerrone kommer ta död på sin karriär med dom här match ups.

  Först Darren Till och nu Taisumov. Kanske planerar han att lägga av och UFC ger honom en fet ”undisclosed” bonus för att låta talanger få chans att bygga sig ett namn på hans bekostnad.

  • SDSDGSD

   Tror också de e så

 • Ithinkyoureallfuckedinthehead

  Fint att Taisumov äntligen får en högprofilmatch om den nu bokas. Det har dröjt på tok för länge. Jag tror han kör över Kobojsaren.

Fler Nyheter: