980x240-ohmbet

Exklusiv intervju med Jack Hermansson: ”Jag kommer lämna mitt hjärta och min själ inne i buren”

Jack Hermansson

Jack Hermansson ställs mot brassen Thiago Santos den 28:e oktober i São Paulo, Brasilien, under UFC Fight Night 119.

Hermansson, en av Sveriges mest aktiva fighters i UFC har gått fyra matcher sedan 2016. Hermansson har i sina två senaste matcher visat att hans avslutningsförmåga på marken är i världsklass. Under ”UFC Fight Night: Gustafsson vs. Teixeira” i Stockholm i maj kunde Hermansson besegra Alex Nicholson genom teknisk knockout i första ronden. Två och en halv månad senare var det dags igen när han ställdes mot Brad Scott i Mexico under ”UFC Fight Night: Pettis vs. Moreno”, Hermansson kunde än en gång avsluta sin motståndare genom teknisk knockout i den första ronden.

Nu ställs Hermansson mot Santos i Brasilien och Kimura.se fick en exklusiv intervju med Jack ”The Joker” Hermansson. Hermanssons enda förlust i UFC kom just i Brasilien under ”UFC Fight Night: Bader vs. Nogueira 2″ mot Brasiliens Cezar Ferreira, men en revanschsugen Hermansson berättar att han hoppas vinna över den svårflörtade publiken i Brasilien genom en bra prestation i buren.

Väldigt. Jag hoppas på att kunna stjäla publiken å skaffa många nya brasilianska fans efter en grym prestation – berättar hermansson för Kimura. Jag har ju sett Thiago Santos fightas många gånger. Han kom in i UFC via TUF on jag inte minns fel. Han har många avslut via KO/TKO och en kanske speciellt farlig vänsterspark.

Men innan den här matchen presenterades befann sig Hermansson i en prekär situation då någon i UFC av misstag skickat ett matchkontrakt till fel Jack. Det är nämligen så att Jack Hermansson och Jack Marshman har samma manager och det verkar som att någon i UFCs ledning har ”sovit på jobbet”.

UFC matchar Jack Marshman mot Antonio Carlos Junior. Någon i UFC har missuppfattat och skriver Jack Hermansson. Jag får ett kontrakt skickat till mig och min manager (samma manager som Marshman) som genast ser att dom gjort fel och saker å ting rättas till. Två veckor senare så ger UFC ut info om matchningar på UFC Sao Paulo och lyckas återigen med samma bedrift att förväxla oss. Matchen var aldrig menad för mig.

Men nu har Hermansson fått rätt matchkontrakt och vi undrar hur han förbereder sig inför matchen. Hermansson har ju trots allt fått matchen på relativt kort notis.

Jag är inte helt förberedd ännu men det är fortfarande lång tid kvar. Jag behöver bara drilla lite gameplan och pusha formen lite så är jag redo. Jag tränar alltid mycket oavsett om jag har match eller inte så jag är aldrig i dålig form.

Vidare ställde vi frågan till Hermansson vad han ser sig själv i mellanviktsdivisionen vid en eventuell vinst i Brasilien, och om han vid en vinst skulle vilja ta sig an en topp-10 motståndare i mellanviktsdivisionen.

Jag hoppas verkligen det. Hade vart helt sjukt kul! Haha jag leker med tanken om att jag vinner denna. Radar upp 4 vinster 2018 och går femte matchen om titeln på nyårskortet nästa år. Jag ser framför för mig att jag tar Thiagos 15:e plats i rankingen om jag tar denna.

Vi frågade även Hermansson hur hans strategi inför matchen kommer se ut och vad fansen kan förvänta sig av honom.

Min gameplan är att vara oförutsägbar. Att vara rörlig och snabb. Att ha kontringar på alla hans angrepp och att blanda striking med nedtagningar. Massa av allt till han antingen bli trött eller tills jag hittar ett avslut på vägen.

Fansen kan förvänta sig att jag lämnar mitt hjärta och min själ där inne. Jag krigar alltid in i det sista!

Hur hoppas Hermansson att matchen slutar, jo genom;

Jag knockar han i första.

Den 28:e oktober går Hermansson sin tredje match under 2017 och vi önskar Hermansson ett stort lycka till.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • jonzyjonzy

  Vi är med dig, broder.

  • LeokalladRasistavJaser

   Jaser är så feg, han raderade mitt inlägg och alla kommentarer till det.. Så är det med demokratin hemma hos Jaser

   • jonzyjonzy

    Förstår inte?

    • Ric _Ohet

     Antingen skrev han i fel tråd eller så hade han glömt att han inte var inloggad som Fotbollen utan Leo i denna tråd ^_^

 • G

  Vart är den brinnande diskussionen om hur Jack inte är svensk och vidrig för att han har dubbelflagg?

  • fundersam

   den kanske dog för att han hade just det, dubbelflagg och inte enkelflagg

  • Cuddlebag

   Jag förstår vad du menar, aningen dubbelmoral från en del. Men det va ju också precis i början av Jacks UFC karriär då få kände till honom. Jag tror att Jacks helt underbara personlighet har vunnit över många människor.

 • Brocowich

  Ingen video intervju?

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Let’s go champ! Sätt svensk mma på världskartan.

  • jonzyjonzy

   Tja Nadde! Allt bra?

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Wrong!

Fler Nyheter: