Gunnar Nelsons överklagan nekas

gunnar-nelson-ufc-5

Det kommer inte som en överraskning att Gunnar Nelson’s överklagan av förlusten mot Santiago Ponzinibbio inte gick igenom. Nelsons management Paradigm Sports publierade följande via Facebook om händelsen:

Nelson stoppades av Ponzinibbio i den första ronden på UFC Fight Night 113 som gick av stapeln i Glasgow den 16 Juli. Domaren stoppade aldrig fighten på grund av ögonpetningarna som Nelson fick utstå under matchen. Nelson har efter matchen sagt att det var ett flertal ögonpetningar som föranledde hans knockoutförlust. Nelson menade att han såg dubbelt på grund av ögonpetningarna från Ponzinibbio:

I was seeing two Ponzinibbios in front of me, and it was like that until I remember standing up and the fight was over

Ponzinibbio har i och med denna seger över Nelson fem raka segrar i UFC och är totalt 7-2 i UFC. Nelson hade två raka segrar innan förlusten mot Ponzinibbio och är totalt 7-3 i UFC.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.
 • Metallica

  Vafan det här känns inte bra.
  De höjer ribban för att fler tar chansen att peta lite extra i ögonen och då få en fördel.
  De skulle döma NC.

 • Val Venis

  Kan inte minnas en gång som en överklagan har gott igenom, kan någon friska upp mitt minne här? Med tanke på de nya reglerna om just ögonpetningar så kan man ju tycka att detta är ett fall som borde ha ändrats så att regeln kan tas på allvar…..

 • jari edvardson

  kontraproduktivt, nu blir ju ett och annat ögonpet svårt att beivra.

 • snabelmannen

  Chevchenko vs Nunes så varnades Nunes tre gånger för att hon viftade med öppen hand mot Chevchenko, hur många gånger ska man varnas innan det blir poängavdrag? Synd att domarna är för fega och inte vill påverka matcherna genom poängavdrag, om alla visste om att risken va mycket större att bli av med poäng så skulle garanterat ögonskadorna minska. Nu vet ju alla att du blir först varnad 44 gånger innan nåt poängavdrag görs.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Ruttet!

 • Totte

  Ponzanibbio borde vara tvungen att ha boxningshandskar när har fightas..

  • Herren

   Blir nog svårt att grapplas då…

 • jari edvardson

  vad händer om man nekar gå match med den aktuelle domaren..???

Fler Nyheter: