Inför FCR 10: Irman Smajic och Nermin Hajdarpasic möts ansikte mot ansikte

Jonathan Damm

Inför organisationen “Fight Club Rush” nästa gala har två av organisationens största tungviktsstjärnor nu mötts ansikte mot ansikte inför en kommande match.

Irman Smajic och Nermin Hajdarpasic ställs ansikte mot ansikte

Organisationen “Fight Club Rush” planerar ännu en gala inför slutet av året, FCR 10. Under galan utlovas dels en titelmatch i tungvikt mellan Felipe Lima (10-1) och Darko Banovic (17-8) men även ett möte mellan de två svenska tungviktarna Irman Smajic (3-0) och Nermin Hajdarpasic (2-0). Även ett flertal övriga svenska talanger är klara för matcher på den kommande galan. Inför mötet mellan Smajic och Hajdarpasic har nu organisationen släppt en video där de två tungviktstalangerna ställs ansikte mot ansikte.

De bägge tungviktarna om hur matchen blev till

Som en del i intervjun blev de bägge tungviktarna frågade om sin syn på varför matchen, som beskrivits som “sveriges största hatmatch” blivit av. Hajdarpasic börjar då med att förklara att han kände sig utmanad av Smajic och att han anser att Smajic ska ha ifrågasatt hans vilja att gå matchen.

Jag känner inte. Han gjorde det där faktiskt. Han kallade Jörgen direkt efter min match mot Salif. Han kallade och bad om match två veckor efter. Jag tänker att det är tid att jag möter honom på grund av brottning. Efter det åker han till alla poddar, alla nyheter och berättar att jag vågar inte möta honom och sådana grejer, du vet. Så jag fick damp och sa “kom, vi kör nu.”

Smajic besvarade Hajdarpasics påståenden och förklarade att han aldrig utmanade honom till en match utan att han enbart velat ha honom som en träningspartner från början.

Nej, jag skulle nog inte säga att jag kallade ut han. Om han uppfattade det så så är det väl så, jag tänkte något annat men det är nog bra. Jag skrev till Jörgen, “kul med tungviktare, har du någon tungviktare jag kan mysa med?” Mest var det ordagrant så alltså. Inte att jag kallade ut för att slåss utan mest träningsmässigt. Om han uppfattade det så, absolut. Men nu är det var det var och nu är det dags att slåss.

En match innan för Smajic

Smajic blev även tillfrågad om den match han har inbokad mot Salim El Ouassaidi (0-1) redan nu i oktober. Enligt Smajic var denna match accepterad långt innan matchen mot Hajdarpasic blev aktuell.

Nummer ett, självsäker, absolut, ja! Och sen, den matchen var signad långt innan den här. Den var signad…ja, Zlatko vet om det, hur långt innan den var. Ja, ni kan säkert se.

Hajdarpasic anser att Smajic har en tråkig fightingstil

Hajdarpasic blev även tillfrågad om hur han ser på Smajics fightingstil och han nämnde då att han anser att den är oerhört tråkig.

Jag vill inte sänka honom för mycket, på riktigt, men den är så jävla dålig, på riktigt. Han slänger en höger, vad kan jag säga. En höger, en spark och sen han kramar sin motståndare och de ligger femton minuter på varandra. Men alla har sin stil men det är tråkigt. Hans match mot Fatih var tråkigaste på Brave. Du kan fråga, jag kommer säga direkt till ditt ansikte, det här jag säger, alla tycker din match var tråkigaste där. Har jag rätt eller fel?

Smajic och Hajdarpasic kommer att ställas mot varandra under FCR 10 som äger rum den 20:e november på Västerås Arena. Ni kan se hela intervjun med Smajic och Hajdarpasic längst upp i artikeln.

+4
Dana Sad
Dana Happy
Yaroslav Amosov och Michael Page
Michael ”Venom” Page går titelmatch mot obesegrade sambomästaren!
Hett
Giga Chikadze med Calvin Kattar i bild
Giga Chikadze om förlusten: Jag vinner över Calvin Kattar nio av tio gånger
Hett
Khamzats Youtube-kanal omslagsbild
Khamzat Chimaev startar Youtubekanal – ”Ska avsluta Colby i första, då kommer folk att förstå”
Hett
Liama Pitts sparras på Allstars
Liam Pitts har fått en motståndare för sin MMA-debut
Hett
Calvin Kattar
Kimura Matchmaker: UFC Vegas 46
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.