Nyheter

James Gallagher återvänder i samband med Bellator 298

Av

Alexander Clausson

27/05/2023
James Gallagher Bellator

En hajpad irländsk talang är redo för comeback i sommar. Fighten kommer äga rum i samband med Bellator 298.

James Gallagher möter Cris Lencioni

Efter en lång tid på sidlinjen är 26-åriga James Gallagher redo att göra sin comeback. Enligt ett pressmeddelande från organisationen kommer irländaren att möta Cris Lencioni på den nyligen annonserade kortet för Bellator 298. Galan äger rum den 11 augusti 2023 i Sioux Falls, South Dakota.

Gallagher har inte tävlat sedan han förlorade mot nuvarande interim-bantamvikt mästare, Patchy Mix, vid Bellator 270 i november 2021. Förlusten bröt den irländska slagskämpens fyra matchers vinstsvit. Som ett resultat av förlusten och den långa pausen är Gallagher inte rankad bland topp tio, men han hoppas göra en framstöt mot en rankningsplats genom att besegra Lencioni. Gallaghers totala matchfacit lyder 11-2-0.

När det gäller Lencioni så har han för närvarande en fyra matchers vinstsvit och har ett record på 6-2 inom Bellator MMA. Han har vunnit två raka matcher sedan han återvände till organisationen i december 2022 och hoppas nu rida på vågen av sin nuvarande momentum för att ta en av de största segrarna i sin karriär.

Logan Storley går match

Bellator 298 kommer även att bjuda på en welterviktsuppgörelse mellan den tidigare interim-titelinnehavaren Logan Storley och den slagkraftiga knock out-artisten Brennan Ward. Dessutom kommer Valentin Moldavsky och Steve Mowry att mötas igen i en tungviktsmatch.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök