980x240-ohmbet

José Aldo ryktas möta Ricardo Lamas

jose aldo vs. ricardo lamas

Den tidigare fjäderviktsmästaren José Aldo ryktas möta den #3 rankade Ricardo Lamas, rapporterar Combate.com.

José Aldo gick sin senaste match mot Max Holloway under UFC 212 där han förlorade fjäderviktsbältet. Aldo är 31 år gammal och har tävlat på professionell nivå sedan 2004. Aldo försvarade fjäderviktsbältet i UFC och i dotterorganisationen, WEC,  sammanslaget nio gånger. Aldo har ett fighterfacit på 26-3 där hans vinstsätt läser följande, 14 genom knockout, 2 genom submissions samt 10 genom domslut.

Lamas gick har vunnit sina två senaste matcher där han senast ställdes mot Jason Knight under UFC 214. Lamas kunde vinna sin match mot Knight genom teknisk knockout i rond två. Lamas har ett MMA-facit på 18–5 där hans vinstsätt läser följande, 5 genom knockout, 5 genom submissions samt 8 genom domslut.

Matchen har ännu inte ett datum men enligt Combate.com skall båda parter vara överens om att möta varandra.

Vem tror ni vinner mellan José Aldo vs. Ricardo Lamas?

View Results

Loading ... Loading ...
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • dadda

  Ni vet att Aldo inte har bältet längre va? :)

  • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

   ”Aldo gick sin senaste match mot Max Holloway under UFC 212 där han förlorade fjäderviktsbältet”

   • Ok

    Tror han syfta på bilden.

   • dadda

    Varför väljer man då en bild där han har bältet? Svår fråga som är värd att lägga ner massor med tankeenergi på. Sov på den Tobbelito.

 • Kewken

  Lamas är nog sugen på revansch. Har en liten faber-känsla av honom dock. Han är lätt topp 5 (rankad 3 nu som sagt) i världen men kommer aldrig riktigt ända fram. Tar han detta får han antingen Edgar eller möjligtvis swanson (den matchen vill jag verkligen se!), båda matcherna blir om #1 contender.

  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

   Då tror du alltså att Edgar förlorar mot Max?

   • Kewken

    Visste inte att det var klart. Men om det nu blir Holloway/Edgar så får nog vinnaren där möta vinnaren mellan Lamas/Aldo, känns ju mest logist. Swanson har ingen match nu, och även om han har en svit på 4 raka så är det ju bara prospects han spöat. Ja, med undantag för Artem ”GOAT-rex” Lobov då, som är world-destroyer av rang…

    • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

     Finns ingen annan fight att boka i FW förutom Edgar vs Max.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Svårt att veta vart Aldo är just nu. Vad vill han göra helhjärtat och hur hungrig är han? En hungrig Aldo med glöden tillbaka kan uppnå vad som helst i FW divisionen. En splittrad Aldo med tankarna på boxning, hans projekt och business kan få det svårt mot Lamas. Allt beror på vilken Aldo som kommer in. Men jag skulle hellre vilja se Cub vs Aldo men det verkar som om att Cub bangade?

  • Barfly_nr1

   Cub bangar aldrig. Bara för att Aldo gick ut o sa att han kunde tänka sig att möta Cub betyder ju inte det att ufc jobbar för att få till den fighten.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Du har en poäng.

    • Barfly_nr1

     Men jag håller med dig, hade hellre sett Cub möta Aldo.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Spelar inte så stor roll för mig faktiskt. Båda Lamas och Cub är i toppen och de är båda bra fighters. Men jag skulle hellre vilja se Cub för att deras sista fight i WEC va över efter typ 6-10 sekunder. Vill se hur en längre fight hade gått.

Fler Nyheter: