Om oss bild med logga och text

Kimura utökar och söker nya skribenter

Daniel Schälander

Kimura växer och söker därför nya medarbetare som vill vara en del av Sveriges bästa MMA-sajt.

Kimura.se söker skribenter

Vi är på jakt efter nya medarbetare som vill bli en del av Sveriges främsta MMA-sida. Är du en eldsjäl som vill kunna förena nytta med nöje är detta en fantastisk möjlighet som du inte får missa.

Det vi söker

Vi söker dig som, precis som oss, brinner för sporten MMA. Du kollar på galorna och hänger med i det som händer i MMA-världen. Du har goda språkkunskaper inom svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i skrift.

Utöver re-writes av amerikanska nyheter kommer du genomföra egna intervjuer samt skriva egna nyheter och scoops. Du är noggrann och har lätt för att ta del av instruktioner och ta till dig feedback.

Ett plus i kanten är att du har bra koll på den svenska MMA-scenen där Sveriges framtida stjärnor fostras på våra lokala galor. Det är också positivt ifall du har erfarenhet av Photoshop. Tidigare erfarenhet av andra skribenttjänster är meriterande men långt ifrån nödvändigt, vi lär dig det du behöver kunna.

Vi söker främst efter dig som har möjlighet att jobba morgnar, dagtid och/eller helger. Arbetet sker hemifrån och vi kommer tillsammans att lägga upp ett schema som passar för både dig och oss.

Det vi erbjuder

Som skribent hos oss får du möjligheten att ta ditt MMA-intresse till en helt ny nivå. Som en del av Sveriges främsta MMA-sida får du en möjlighet att fördjupa dig ytterligare i sporten, träffa och intervjua fighters samt resa på galor och komma så nära sporten det går utan att själv vara utövare.

Du kommer att bli en del av vårat team av MMA-fanatiker och ges möjligheten att resa runt och närvara på galor. Kimura har dessutom varit ett första steg för tidigare medarbetare till tjänster på Viaplay och Sveriges största nyhetssidor.

Tjänsten är på timbasis och startdatum är så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 13 december.

Så söker du tjänsten

För att söka tjänsten så skickar du CV, ett kortare personligt brev där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av tjänsten samt en provartikel till daniel@kimura.se.

Artikeln ska vara mellan 200-400 ord och handla om valfri MMA-nyhet. Sträva efter att ha samma struktur på artiklarna som vi har på sidan när det kommer till rubriker ingress och brödtext.

+1
Dana Sad
Dana Happy
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett
Ciryl Gane
Se klippet när UFCs franska kommentatorer tappar det över Ciryl Gane
Hett
Brandon Moreno och Cody Garbrandt
Brandon Moreno sympatiserar med Cody Garbrandt
Hett
Colby Covington är bettingfavorit inför mötet med Jorge Masvidal. Dana White är inte förvånad.
Hett
Jorge Masvidal Colby Covington Chael Sonnen
Chael Sonnen: Matchen mot Colby Covington kan avsluta Jorge Masvidals karriär
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.