MMA-Panelen: Daniel Cormier mot Stipe Miocic är logisk, men inte rättvis

MMA-Panelen machida anders

MMA-Panelen återvänder denna vecka där vi börjar med att diskutera supermatchen mellan Daniel Cormier och Stipe Miocic samt det faktum att UFC håller sex viktklasser ‘gisslan’ p.g.a. dessa supermatcher.

Vi går igenom den gångna lördagens UFC on FOX 27, där vi hyllar Ronaldo ”Jacare” Souza, Andre Fili och Gregor Gillespie.

Självfallet tar vi en närmare titt på den kommande helgens ”UFC Fight Night”-gala i Belem, Brasilien, där Lyoto Machida tar sig an Eryk Anders.

Vi kommer även få se ett fullspäckat Allstars som hade öppet hus i helgen samt en grym teknik av Bielkan och Vickan!

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Holythe83

  UFC fyller ju 25 år. Deras upplägg för detta är just champ vs champ fighter verkar det som. Självklart är det som ni sa att finns det ekonomiska aspekter och man skall inte glömma att det har varit väldigt dåliga tittarsiffror en längre tid. Det skall snart förhandlas om reebok avtalet och sändningsrättigheter m.m

  detta känns mest som ett desperat försök ifrån UFC.

 • Jeppe

  Håller inte med om att det ”förstörs”. Som Sonnen sa: Dana har verkligen varit punktlig med att inte låta fighters hoppa mellan viktklasser, något som gjort att fansen har missat många supermatcher.

  Är HYPE inför matchen mellan DC och Stipe.

 • Greger

  Varför sluta ni med att göra tävlingar? Ni borde börja igen med det.

MMA Panelen

Fler MMA Panelen: