Blogg, Svensk MMA

Pannie Kianzads blogg: En helt vanlig dag i Skåne

Av

Jaser Davari

30/09/2013

Jag pallar mig upp ur sängen, känner träningsvärken i benen från gårdagens pass med löpning och massa grodhopp och inser….dags för morgonlöpning… Blir några km terräng i skogen och en massa flås. Solen var framme hela rundan men endån var det kyligt. Smärtan i benen släppte efter några minuter sen var det bara jag, skogen och eventuellt vildsvin och älgar. Helt OK!           Ikväll blir det slagsmål för hela slanten på Kims pass och det känns riktigt bra inför matchen.

Nu har jag drygt 16 dagar kvar och jag håller inget tillbaka på de sista hårda passen. Det är nu det är som viktigast att köra slut på sig, få ut exakt allt för sedan slappna av och fokusera.

För övrigt rullar det på med dokumentären som är igång som filmas av Daniel Lopez. Skaparen till dokumentären om Reza Madadi, Ur en krigares ögon. Vi har spelat in några dagar och han har även besökt mig i Köpenhamn på Rumble. Är nyfiken om hur slutresultatet blir =)


Skribentens kontakt

jaser@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök