UFC

Paulo Costa: Brazilian Batman vs Chen Chen Joker

Av

Alexander Clausson

22/05/2023
Paulo Costa på pressdag

Under den senaste tiden har det cirkulerat rykten om en match mellan Khamzat Chimaev och Kamaru Usman. Paulo Costa verkar dock inte gett upp hoppet om en fight mot Chimaev.

Vem kommer Paulo Costa egentligen möta härnäst?

Tidigare har det cirkulerat rykten om en potentiell match mellan Paulo Costa och Khamzat Chimaev. Drabbningen skulle i så fall äga rum i Abu Dhabi, i oktober. Costa, den explosiva brasilianaren, och Chimaev, den obesegrade svenska fightern, visade båda sitt intresse för att mötas inne i buren.

Under den senaste tiden har dock en annan matchning för Chimaev kommit att bli aktuell. Den tidigare welterviktsmästaren Kamaru Usman har också uttryckt sin vilja att möta Chimaev i oktagonen. Samtidigt som dessa rykten cirkulerar är Costa redan bokad för en match mot den orankade ryssen Ikram Aliskerov. Denna fight förväntas äga rum i samband med UFC 291, planerad till juli. Enligt Costa själv är fighten dock inte klar, även fast den har offentliggjorts av UFC. Det berättade brasilianaren via sitt Twitter-konto.

Brasilianaren delar humoristisk video på Khamzat Chimaev

Under måndagskvällen, svensk tid, delade Costa med sig av en video som producerats hall9000_creations. Videon bär titeln ”Costa vs Chimaev UFC Abu Dhabi”. I videon framställs Costa som Batman och Chimaev som superhjältens ärkefiende Jokern. Även Dana White, Israel Adesanya och Bruce Buffer får vara med på ett hörn. Ta del av klippet i videon nedan.

Skribentens kontakt

alexander.clausson@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök