14 June, 2024
Nyheter

Samuel Ericsson besegrar Tarek Khelifi på Karate Combat 37 – Hade Mike Perry i hörnan

Av

Hugo Lindström

18/12/2022
Samuel Ericsson och Mike Perry

Samuel Ericsson vann sin match mot Tarek Khelifi på Karate Combat 37. Efter en fartfylld match där båda gick i mattan, tog Ericsson hem det via TKO i tredje ronden.

Ericsson besegrar Tarek Khelifi – Öppnade huvudkortet med en smäll

Samuel Ericsson representerade Sverige i natt när han klev ner i ”The Pit” på Karate Combat. Matchen bjöd på många fina tekniker, där Ericsson lyckades sänka Khefili i första ronden.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Karate Combat 🥋 (@karatecombat)

Men vinsten kom inte utan motgång. I andra ronden kunde Khelifi återgälda tjänsten, som med en snabb slagkombination fick Ericsson att åka i backen.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Karate Combat 🥋 (@karatecombat)

Det var upp till den tredje ronden att säkra matchens vinnare. Ericsson som satte flera bra vadsparkar under matchens gång fick utdelning med knappa minuterna kvar av sista ronden. Khelifi skadade vristen och kunde inte fortsätta.

Ericsson är nu 2-0 som proffs.

Hade Mike Perry med sig i hörnan

Ericsson har tidigare berättat om sin relation till den forne UFC-fightern Mike Perry. Tillsammans har de tränat och sparrat ”bare-knuckle”, alltså boxats utan handskar. Perry har gjort sig ett namn inom den brutala sporten, med bland annat en vinst mot Bellator-stjärnan Michael ”Venum” Page.

Ericsson hade Perry med sig i hörnan under nattens match. På Karate Combats Instagram delades en bild när de två höll om varandra efter att segern var säkrad.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Karate Combat 🥋 (@karatecombat)

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök