Badou Jack

Video Svenske Badou Jack tar WBCs världsmästartitel

Jaser Davari

Svenske Badou Jack tog sig under gårdagen an WBCs  föredetta supermellanviktstitelhållare Anthony Dirrell vid ”UIC Pavilion” i Illinois, en match som Badou lyckades plocka hem via ett majoritetsdomslut. WBC är en av fyra stora organisationer som sanktioner boxningsmatcher om VM-titlar, där vi nu har en titelhållare.

Så här sade Jack om segern, via Aftonbladet:

Det känns skönt men vi har haft många andra bra boxare, som George Scott till exempel. Jag tävlar inte med dem om att bli bäste svensk. Jag ska vara bäst i världen och nu har jag det tyngsta bältet man kan ha i boxningen.

 Han trodde att han skulle stoppa mig i rond ett eller två, men jag har mött boxare som slår hårdare än han gör och var bra förberedd. Jag tog min tid och bröt ned honom med mina kroppsslag.

 Det kändes bra hela tiden även om jag inte gjorde en hundraprocentig match. Jag kan mycket bättre

Badou Jack besegrade Anthony Dirrell i 12 ronden med siffrorna 114-114, 116-112, 115-113 och här nedan kan ni se matchen:

[contentblock id=7 img=html.png]

0
Dana Sad
Dana Happy
Jack Hermansson UFC invägning
UFC Orlando: Jack Hermansson väger in sig sist – klarar vikten precis
kimura
Hett
Paddy Pimblett Conor McGregor
Paddy Pimblett: Min match mot Conor McGregor hade sålt mest i UFC:s historia
kimura
Hett
Israel Adesanya och Alex Pereira
Israel Adesanya om ”poesin” i rivaliteten mot Alex Pereira – ”It just adds to the story”
kimura
Hett
Henry Cejudo Aljamain Sterling
Aljamain Sterling kan möta Henry Cejudo i Mars – ”This fight is going to happen.”
kimura
Hett
Alex-Pereira-Israel-Adesanya-Khamzat-Chimaev
Glover Teixeira vill se Alex Pereira möta Israel Adesanya – inte Khamzat Chimaev
kimura
Hett