Badou Jack

Video Svenske Badou Jack tar WBCs världsmästartitel

Jaser Davari

Svenske Badou Jack tog sig under gårdagen an WBCs  föredetta supermellanviktstitelhållare Anthony Dirrell vid ”UIC Pavilion” i Illinois, en match som Badou lyckades plocka hem via ett majoritetsdomslut. WBC är en av fyra stora organisationer som sanktioner boxningsmatcher om VM-titlar, där vi nu har en titelhållare.

Så här sade Jack om segern, via Aftonbladet:

Det känns skönt men vi har haft många andra bra boxare, som George Scott till exempel. Jag tävlar inte med dem om att bli bäste svensk. Jag ska vara bäst i världen och nu har jag det tyngsta bältet man kan ha i boxningen.

 Han trodde att han skulle stoppa mig i rond ett eller två, men jag har mött boxare som slår hårdare än han gör och var bra förberedd. Jag tog min tid och bröt ned honom med mina kroppsslag.

 Det kändes bra hela tiden även om jag inte gjorde en hundraprocentig match. Jag kan mycket bättre

Badou Jack besegrade Anthony Dirrell i 12 ronden med siffrorna 114-114, 116-112, 115-113 och här nedan kan ni se matchen:

[contentblock id=7 img=html.png]

0
Dana Sad
Dana Happy
Junior Dos Santos firar efter seger
Junior Dos Santos ger uppdatering om sin skada – ”I’m not feeling any pain”
kimura
Hett
Badou Jack
Badou Jack vinner via knockout i första ronden – Se avslutet här
kimura
Hett
Conor McGregor och Tony Ferguson
Conor McGregor känner ånger över hur han behandlat Tony Ferguson
kimura
Hett
Khabib och Cain
Khabib försvarar Velasquez – ”Anybody with self-respect would do the same”
kimura
Hett
Juliana Peña och Amanda Nunes
Juliana Peña vs. Amanda Nunes 2 officiell inför UFC 277
kimura
Hett