TUF 30

The Ultimate Fighter 30-finalisterna är klara – Möts på UFC Vegas 59

Johan Lorentzon

Den 30:e säsongen av The Ultimate Fighter är över och finalplatserna är klara. I flugvikt blir det ett möte mellan Juliana (2-1) och Brogan Walker (7-2), och tungvikten kommer Zac Pauga (5-0) och Mohammed Usman (5-4) slåss om TUF-titeln. 

Finalisterna i TUF 30 är klara

UFCs fightingsåpa The Ultimate Fighter har precis gjort klart sin 30:e säsong och detta innebär att finalplatserna också är klara.

I damernas flugvikt blev det Juliana Miller Från Julianna Peñas (11-4) lag som fick sin finalbiljett genom en submission-vinst över Kaytlin Neil (5-4). Hon kommer möta Brogan Walker i finalen från Amanda Nunes (26-6) lag.

I herrarnas tungvikt blev det en dubbel från Peñas lag som gick till finalen. Zac Pauga och Mohammed Usman kommer nämligen få slåss om den åtråvärda TUF-statyetten

Finalmatchern är tänkt att gå på UFC Vegas 59 den 6:e augusti.

Coacherna Julianna Peña och Amanda Nunes returmöte sker på UFC 277

The Ulimate Fighter 30 har som vanligt också satt upp en match mellan coacherna. Det är nämligen tänkt att Julianna Peña kommer försvara sin fjäderviktstitel mot Amanda Nunes på UFC 277 den 30:e juli. Mötet blir ett returmöte efter att Peña chockade världen och tog titeln från Nunes på UFC 269 genom att strypa ut den före detta mästarinnan i andra ronden.

0
Dana Sad
Dana Happy
dominick cruz
UFC on ESPN 41: Fullständiga resultat från nattens gala
kimura
Hett
Marlon Vera
Marlon Vera ett steg närmare en titelmatch
kimura
Hett
Rory MacDonald
PFL 8 – resultat: Rory MacDonald avslutad i matchens första rond
kimura
Hett
Sadibou Sy vinner
PFL 8 – Sadibou Sy är en seger ifrån turneringsvinsten och 1 miljon dollar
kimura
Hett
Christian Stigenberg
PFL 8 – Christian Stigenbergs match går till domslut
kimura
Hett