UFC 214: Daniel Cormier ryktas möta Jon Jones

jones cormier

Det har varit en hel del prat gällande vem lätt tungviktsmästaren Daniel Cormier kommer möta härnäst, och nu ser det ut som om det blir en returmatch mot ingen mindre en före detta titelhållaren Jon Jones. Enligt bland andra ”MMAFighting” kommer nämligen de båda kämparna att mötas under UFC 214, som äger rum den 29 juli i Kalifornien.

Cormier har radat upp hela fyra segrar sedan han besegrades av Jones via ett enhälligt domslut vid UFC 182, och sist ströp han ut Anthony Johnson i andra ronden då de möttes under UFC 210.

Jones har inte fightats sedan UFC 197 där han besegrade Ovince St-Preux via ett enhälligt domslut, då han varit avstängd efter att ha testat positivt vid ett dopningstest i samband med UFC 200 där han var planerad att möta just Daniel.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Josh

  Bra för alla vet att Jones är Goat. Alla vet.

  • HerrObjektiv

   Håller egentligen med dig men det har skapats för många tvivel kring honom. Har man åkt fast för doping så har man mycket att bevisa efteråt. Speciellt efter hans inte så imponerande vinst mot OSP

 • Smurfen

  Otroligt viktigt ur ett svenskpersektiv (eller iaf för oss som hoppas att kunna få se Gus gå match om bältet igen) att just den här matchningen blir av. Vinner Jones, vilket jag är helt övertygad om att han gör, är det bombsäkert att UFC sätter upp Jones vs Gus 2. Förutsatt att Gus vinner mot Glover! Där är jag tyvärr desto mindre övertygad.
  Alltså, om ryktena är sanna är troligtvis Gus 1 match från titelfight.

  Men om nu Manuwa skulle möta Cormier kan det genast bli mycket krångligare.
  Inte kan väl Jones vs Gus bli en contender match?? Usch!
  Manuwa sa ju att det inte finns på kartan att han och Gus möter varandra. Kanske ofrånkomligt, men krångligt lär det bli ifall Manuwa kniper bältet. Inte för att jag tror en sekund på Manuwa som vinnare mot Cormier men men…

  • Erik

   Jag tror tyvärr att Jones går upp till HW efter att ha slagit DC. Han har ju redan slagit alla som är relevanta i LHW, han har inget kvar att göra där. Möjligen, möjligen vill han möta Alex igen för att tysta de som tyckte att Alex vann.

   • Voyeur

    Jones har ju tidigare sagt att han vill ta bältet från Cormier och sen vinna mot Rumble och Gus (igen). Tror han har så stort ego att han behöver vinna mot Gus övertygande.

    • Jonas

     Japp och han har även sagt att han tycker att han är för liten för HW. Han har ju inte ens knockout power i LHW och många fler som är i Jones, Gus storlek i HW och då tror ja det blir svårt för Jones. Han verkade ju dock sugen på Stipe i någon intervju så han är nog villig att testa sig mot några men inte alla och jag tror inte han stannar i HW.

 • Cogo
 • Vic tott

  Sååja!

 • Calle Kronisk

  Jones kommer bli förstörd efter denna eventuella match. Den mentala hårdheten Cormier sitter på är abnorm, watch and see. Spela gärna era pengar på Jones, spelbolagen kommer klappa er på ryggen.

Fler Nyheter: