20 June, 2024
Nyheter

UFC São Paulo: Randy Brown ryktas möta Warlley Alves

Av

Jonathan Damm

03/10/2019

Sedan ett tag tillbaka har det stått klart att UFC senare i år kommer att återvända till Brasilien och den här gången siktar de på São Paulo. Huvudmatchen på galan kommer att stå mellan Jan Blachowicz och Jacaré Souza, som gör sin debut i lätt-tungvikt. Nu verkar det dock som att en match i en lättare viktklass är klar för galan, nämligen ett welterviktsmöte mellan Warlley Alves och Randy Brown. Matchen är i nuläget ännu inte officiellt bekräftad utan det rör sig ännu om ett rykte.

Alves gick sin senaste match under UFC 237 tidigare i år och lyckades då ta hem en seger mot Sergio Moraes via en knockout i 3:e ronden. Vinsten var han första sedan han förlorade mot James Krause i augusti förra året, innan dess stod han med 2 raka segrar. Sammanlagt genom karriären har han ett matchfacit på 13-3 där 6 av vinsterna skett via submission, 4 via domslut och 3 via knockout.

Senast vi fick se Brown kliva in i oktagonen var i somras då han besegrade Bryan Barbarena under UFC Fight Night 154, matchen slutade med Brown som vinnare via knockout i 3:e ronden. Innan dess har Brown lyckats vinna 3 av sina 6 senaste matcher. Sammanlagt står han med ett matchfacit på 11-3 där 6 av vinsterna skett via knockout, 3 via submission och 2 via domslut.

UFC São Paulo kommer att äga rum den 16:e november på Ibirapuera Arena i São Paulo, Brasilien. Nedan kan ni se galans rådande matchkort.

 • Lätt-tungvikt: Jan Blachowicz vs. Jacaré Souza
 • Lätt-tungvikt: Shogun Rua vs. Sam Alvey
 • Weltervikt: Warlley Alves vs. Randy Brown
 • Mellanvikt: Jack Marshman vs. Markus Perez
 • Bantamvikt: Douglas Silva de Andrade vs. Renan Barao
 • Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

  Populära Ämnen

  Skribentens kontakt

  Senaste nyheterna

  Här kan du söka!

  Sök