UFC Skottland: Ilir Latifi möter Hans Stringer

Ilir Latifi vs Hans Stringer

Nyligen blev det klart att en match i lätt tungvikt mellan svenske Ilir Latifi (9-4-0-1) och holländaren Hans Stringer (22-6-3) kommer äga rum under ”UFC: Skottland” den 18 juli, en gala som kommer att gå av stapeln på ”SSE Hydro” i Glasgow.

Latifi fick senast en vinstsvit på två matcher bruten, då han slogs ut av Jan Blachowicz i första ronden under ”UFC Sweden 3″. Innan dess hade Ilir avslutat både Cyrille Diabate och Chris Dempsey efter att ha förlorat UFC-debuten mot Gegard Mousasi vid ”UFC Sweden 2″, en match han tog på kort notis.

Stringer kommer även han att kliva in i oktagonen med förlust i ryggen, då han slogs ut av Fabio Maldonado vid UFC 179. Innan dess besegrade han Francimar Barroso via ett delat domslut, vid sin debutmatch i organisationen under ”UFC Fight Night: Shogun vs. Henderson 2″.

 • Ilir Latifi vs. Hans Stringer
 • Joseph Duffy vs. Ivan Jorge
 • Robert Whiteford vs. Paul Redmond
 • Leon Edwards vs. Pawel Pawlak
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • Stone

  Kom igen Ilir, den här är din!

 • Pingback: Three new bouts set for UFC Fight Night 72 on July 18 in Glasgow, Scotland – cube to the cage()

 • Pingback: Hans Stringer krijgt Ilir Latifi in Schotland | MMAplanet()

 • Pingback: Three new bouts set for UFC Fight Night 72 on July 18 in Glasgow, Scotland - MMA and UFC News()

 • kimy

  Får vi se Andreas Ståhl här istället kanske, eller är han fortfarande skadad?

 • anonymous11

  Ilir vinner… han är en riktig fighter han har mentaliteten och fysiken för att kunna komma tillbaks från en förlust till skillnad från visa andra som kommer med dåliga ursäkter

  • 1897

   ??

  • disqus_rkLZcBRRIA

   Vissa…

   • anonymous11

    Han förlorade senast… han snackade inte skit utan han tog sin förlust som en man han tränar säkert stenhårt för att förbättra de saker han är dålig på.. istället för fortsätta träna på brottning som är hans bakgrund dessutom så verkar han va en omtyckt o skön snubbe vissa låtsas vara snälla fram tills de förlorar då visar de sin riktiga sida

    • jonzyjonzy

     annonymous11: För att göra din text lättare att förstå, -använd komma och punkt och rätt tempus. Tänk på syftningar. Hoppas du inte misstycker. Jag tog mig friheten.

     Latifi förlorade senast. Han snackade inte skit utan tog sin förlust
     som en man och (jag tror) att han nu tränar stenhårt för att förbättra sina hål, istället för fortsätta träna brottning, som är hans bakgrund. Dessutom verkar han vara en omtyckt o skön snubbe. Vissa (fans) låtsades vara snälla fram till de såg (Latifi i det här fallet) förlora. Då visade de sin riktiga sida (och Latifi tog emot hån och burop).

     • anonymous11

      hahaha wow tror du att det jag skriver är en uppsats eller.. sen så tänkte jag mer på vissa fighters som är ödmjuka och trevliga tills de åker på en förlust och kommer med dåliga ursäkter inte fans… fans kommer aldrig vara lojala inom kampsport de går emot dig väldigt snabbt om du förlorar en match.. innan matchen mot rumble så älskade alla Gus sen så förlorade han och så fick han ta emot mycket nät hat även om det var ganska väntat att rumble skulle vinna matchen

     • jonzyjonzy

      Nja, det blir lättare att följa din tanke. Syftningarna hamnar rätt. Den du vill skall ha uppmärksamhet får den. Var det Ilir, eller fansen som var snälla, eller onda? ;-)

      Problemet med gnället efter Latifis snöpliga förlust mot Blachowitcz handlade mer om ALLSTARS oerhört uppblåsta och icke ödmjuka attityd. MIchaels berättade att alla hans killar skulle vinna med utklassning i intervjuer och LHW-bältet hade de egentligen redan vunnit, förutom en teknisk miss i form av en snurrarmbåge från Jones. Bäckströms tjurrusning med huvudet under armen mot en krok utan försvar var enligt mig inte mer än rätt och Latifi som skulle mosa Blachowitcz nacke, kom aldrig i närheten, men tog emot en förhållandevis enkel spark att blocka mot magtrakten. Så dessa upphöjda gudar (från campet som egentligen vunnit bältet i LHW), visade sig ha enorma hål i sina game. Vi vet hur det gick på galan sist i Januari. Michaels ropade från hörnan till Gust om en front push kick, så högt att Rumble uppfattade och kontrade med en överhandshöger.

      Att Michaels då inte avgick, gick ut med en förklaring, eller hade förmåga att se sitt ansvar tycker jag är konstigt. Om nu målet är att vinna bältet i LHW förstid jag aldrig varför Gust inte gick vidare till ATT, eller ett annat Amerikanskt erkänt bra gym. I alla fall för ett tag. Du vet, prova sig fram. Öppna nya dörrar. Träffa nya människor.

      Både Bäckström och Gust har sagt i intervjuer efteråt att de lärt sig att hålla uppe guarden efter deras förluster och jag är nog 100 på att Latifi tagit lektioner i Kick boxing defense(om det nu heter så?). Ja, den som lever får se, men det finns en större orsak till att fansen reagerat, än att Latifi skulle vara en verbal slagpåse, -bara för sakens skull.

     • R8AN

      Andreas Michaels är ingen fotbollstränare som ska avgå efter att hans fighter förlorat. Har du någonsin hört talas om en tränare som slutat coacha en fighter för att fightern har förlorat?

      Han gjorde inte ens ett misstag, han skrek åt Alex att utföra en teknik, Johnson hörde och kunde reagera därefter. Svårt att hitta matcher inom boxning, thaiboxning eller MMA där någon ur ringhörnan INTE skriker åt sin fighter att utföra en speciell teknik.
      Oftast hör inte motståndaren, då han fokuserar på sin egen coach.

     • anonymous11

      Problemet är inte frontsparken grejen är att Gus är sama typ av fighter som när han kom in i ufc en helt okej boxare i längden så håller det inte mot de bästa… han är inte tillräckligt kreativ och oförutsägbar mot de allra bästa… han utnyttjar inte sin långa kropp som Jones t.ex. Jones har tränat brottning sen han väldigt ung och sen utvecklade han hans stående som var hans svaghet och han har fått resultat för det samma med Gsp som var en bra stand up fighter innan han börja med mma och utvecklade hans brottning och han har tagit ner världsklass brottare… men Gus som redan är en bra boxare och kan alla boxnings tekniker han bör ju bli bättre på att bli mer kreativ och komma med mer udda tekniker och fokusera på de grejer han är svag på vilket är väldigt mycket han slösar bara bort sin tid på att utföra samma boxnings träning i mma den här sporten är mycket mer än en vanlig jabb och några få kombinationer som han använder sig av match efter match

     • R8AN

      Ok, det är något helt annat än den kommentaren jag svarade på som gällde Andreas Michael.
      Jag håller dock inte med dig alls, Alex har 3 förluster i UFC.
      Förlusten mot Phil Davies var pga ett stort misstag från Alex sida, Phil kunde inte ta ner Alex och Alex kanske fick lite stort huvud när han själv försökte ta ner Phil och blev utstrypt.

      Förlusten mot Jon Jones, enligt mig blev det oavgjort.

      Förlusten mot Rumble var dock onödig, Alex såg ut att bli träffad av en del slag innan han blev sänkt. Jag tror dock att det är en match Alex vinner 8 av 10 gånger.

      Alexanders MMA-brottning är GRYM och det har han visat i ett flertal matcher, han är en av få (den enda?) som tagit ner Jon Jones när han har känt för det.
      Han är inte längre bara en boxare utan han mixar in en del sparkar och brottning i sitt game, men i slutet av dagen är Alex ändå en boxare och han ska hålla sig till det han kan bäst.

      edit: sen får du Alex att framstå som en helt vanlig boxare som kommer med samma kombinationer hela tiden, vilket är helt fel. Alex använder grymt fotarbete och kommer ur skumma vinklar. Han har en riktigt ovanlig boxningsstil. Sen slår han stenhårt också, det skadar inte.

     • anonymous11

      Whatever you say men i mma så måste man mixa up det mer han kommer med sparkar då och då men han gör sällan något
      oförutsägbart vilket är viktigt att ha i mma för att ett slag kan innebära lights out… sen vinner så vinner han knappast 8 av 10 gånger mot rumble hans outpoint boxning skulle inte räcka mot rumble tyvärr däremot så har han en chans mot vem som helt i den divisionen han slår inte särskilt hårt men han har väldigt snabba händer

     • jonzyjonzy

      Det var inte enbart Latifi som misslyckades…

     • 1897

      Barnatt ?

     • jonzyjonzy

      Du har rätt, blandade ihop korten: Scott Askham.

    • Guest

     Vem har låtsats vara snäll och visat sin riktiga sida vid förlust?

 • ecke

  the sledgehammer by sledgepounding!

 • Pingback: Four fights booked for UFC’s first trip to Scotland, including Ilir Latifi vs. Hans Stringer - MMA Home()

 • Pingback: Four fights booked for UFC’s first trip to Scotland, including Ilir Latifi vs. Hans Stringer – cube to the cage()

 • Pingback: Four fights booked for UFC’s first trip to Scotland, including Ilir Latifi vs. Hans Stringer | mma-bets()

 • Pingback: Four fights booked for UFC’s first trip to Scotland, including Ilir Latifi vs. Hans Stringer()

 • Pingback: Four fights booked for UFC’s first trip to Scotland, including Ilir Latifi vs. Hans Stringer – 716teams.com()

 • Pingback: Four fights booked for UFC’s first trip to Scotland, including Ilir Latifi vs. Hans Stringer - MMA and UFC News()

Fler Nyheter: