18 juli, 2024
Days
Hours
Minutes
Seconds
Nyheter

UFC Vegas 20: Alonzo Menifield testar positivt för Covid

Av

Anton

26/02/2021
Alonzo Menifield

En av matcherna under helgens gala UFC Vegas 20 har ställts in följande ett positivt Covid-test. Det är den lätta tungviktaren Alonzo Menifield som tvingas dra sig ur galan, där han skulle ha mött William Knight. Matchen de två emellan planeras bokas om till UFC 260 den 27 mars.

Alonzo Menifield drar sig till följd av covid-19

Ännu en gång kan det rapporteras att en match i UFC inte kommer gå av stapeln som planerat. Den här gången rör det sig om en kamp i den lätta tungviktsdivisionen mellan Alonzo ”Atomic” Menifield (9-2) och William ”Knightmare” Knight (9-1), som var tänkt att äga rum under helgens gala i Las Vegas. Anledningen skall vara att Menifield testat positivt för Covid-19, vilket självfallet förhindrar hans deltagande under lördagsnattens tillställning. Den amerikanska kampsportssajten MMAJunkie.com var först med att meddela om situationen.

Beskedet om frånvaron av Menifield vs. Knight från UFC Vegas 20 följer i Corona-spåret av ytterligare en match som slopats från galan. Bantamviktaren Raoni Barcelos (16-1) rapporterades ha testat positivt inför sitt möte med Marcelo ”Pitbull” Rojo (16-6). I det fallet fick Rojo sig en ny motståndare till UFC-galan planerad till den 13 mars. Det är ett scenario som inte tros vänta Menifield och Knight, då organisationen istället planerar att sätta upp deras kamp till UFC 260 den 27 mars.


Ses i mars

William Knights coach Tyson Chartier gick nyligen ut på sociala medier för att kommentera om det inställda mötet med Alonzo Menifield. Han och hans team tycks ta situationen med ett gott humör och strålande attityd, och säger sig vara redo att möta ”Atomic” i slutet av mars.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Tyson Chartier (@tyson_chartier)

It’s not what we came for but it’s what we got. It wasn’t meant to be this week and we are looking forward to running it back March 27th.


 

Som det står idag har en Covid-drabbad och utmärglad UFC-gala den stundande helgen reducerats till enbart 11 matcher på både preliminär- som huvudkort.

 

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Nina Back har fått motstånd att möta inför Battle of Botnia 11 i Skellefteå
🥊
Jake Paul Oleksandr Usyks
Oleksandr Usyk kan tänka sig möta Jake Paul i MMA – på ett villkor!
🥊 Usyk till MMA?
Merab Dvalishvili har nytt påstående angående fajten mot Sean O’Malley
🥊
Kimura Discord
Kimura skapar Ny community – Discord kanal
🥊 Ny community för alla
Johanna Persson tränar David Lehnberg
Johanna Persson klar för ny match i Stockholm efter världsmästartiteln – Möter historisk svensk fighter
🥊 Två fighters som skrivit historia
Jake Paul mot Mike Perry
Allt inför Jake Paul mot Mike Perry: Tider & matchkort
🥊 Influencer-stjärnan möter bare-knuckle-mästaren

Här kan du söka!

Search