Ohmbet Stipe

Veckans Fighter: Jimi Manuwa

Jimi Manuwa VF

Den 34-årige brittiska UFC-fightern Jimi ”Posterboy” Manuwa hade tränat MMA i drygt 1 månad innan han klev in i ringen för första gången. Trots den korta uppladdningen blev debuten lyckad för den då 28-årige Manuwa, som lyckades avsluta sin motståndare i första ronden, och det tog inte alltför lång tid innan Manuwa var Englands främste fighter i lätt tungvikt.

I denna upplaga av Veckans Fighter får vi följa Manuwa under hans träningsläger på Allstars Training Center. Manuwa tillbringade en stor del av sina förberedelser inför den tilltänkta matchen mot brassen Mauricio ”Shogun” Rua på Allstars. Matchen blev dock aldrig av då Manuwa skadade sig en vecka inför mötet.


Det här inlägget postades i Nyheter, Veckans Fighter, Videor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • jonzyjonzy

  Bra Kimura! När ni jobbar med ”features” och i allmänhet tar journalistisken på allvar, kopplar ni grepp som Sveriges bästa MMA sida och kanske en av de bättre fristående sportsidorna? Det måste vara en fröjd att få vara med och berätta om MMA och dess stora momentum, som sedan en tid tillbaka börjat rulla i lilla Sverige. Men, hur skadade sig Manuwa och vad är hans utsikter? Shogun hade varit en drömfight, så vad väntar Jimi och var Gustafssons tigande om Manuwas speciella förmågor ett taktiskt val?

 • Jim Gustafsson

  Bra initiativ!

 • Jernis

  Sevärd och kvalitativ produktion, keep it up.

 • blait

  Ta med honom till panelen!

Fler Nyheter: