Okategoriserad Videor

VIDEO: Fansen taggade efter NYA trailern med Francis Ngannou

Francis Ngannou

Med ett namn som”Knockout Chaos” är det inga tvivel om att Francis Ngannou och Anthony Joshua gjort fansen taggade inför supermatchen nästa helg.

Se den nya trailern med Francis Ngannou inför nästa helg

I den nya trailern för matchen ses herrarna bland annat som klassiska TV-spelskaraktärer:

Den nya promon släpptes igår. den visar hur Ngannou får reda på att matchen är klar men sedan träffar herrarna på varandra på gatan. Med en omringande folksamling hungrande för en match drabbar Ngannou och Joshua samman och möts sedan som klassiska TV-spelskaraktärer.

Trailern liknar den som släpptes för att bygga upp hypen inför Ngannous match mot Tyson Fury förra året. Det är det senast försöket att väcka uppmärksamhet för den växande mängden fighter som äger rum i Riyadh, Saudiarabien. Landet har blivit värd för flera av de senaste största galorna inom såväl boxning som MMA.

Videon hjälper att höja förväntningarna inför det som bli Ngannous andra försök att chocka världen. Detta efter att i sin första professionella boxningsmatch sänkt Fury. Han lyckades sedan nästan vinna men förlorade nätt och jämnt via delat domslut efter 10 ronder,

Trots förlusten blev Ngannou efteråt rankad topp-10 i WBC. Han jagar dock fortsatt sin första seger i boxning och den forne UFC-mästaren hoppas detta bli fallet den 8 mars.

När det kommer till Joshua har guldmedaljören från OS 2012 tagit tre raka segrar efter de dubbla förlusterna mot Oleksandr Usyk. Han hoppas nu ta sin fjärde raka i 10-rondaren mot Ngannou.

Föregående artikel

Paulo Costa anklagar Khamzat Chimaev

Nästa artikel

VIDEO: Galen knockout följdes upp med galet firande

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök