Nyheter Videor

VIDEO: Justin Gaethje klappar ut mot ”livvakt”

Justin Gaethje media

Vid förra helgens UFC 294 fanns många MMA-profiler på plats däribland Justin Gaethje som testade att sparras med en livvakt.

Justin Gaethje testade på sin grappling mot livvakt

’BMF’-mästaren Justin Gaethje var i Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten för att stötta sin vän och träningspartner Kamaru Usman.

Den tidigare UFC-mästaren i weltervikt hoppade in på 10 dagars varsel för Paulo Costa mot Khamzat Chimaev. Usman stod då för en överraskande stark insats mot tjetjenen men förlorade till slut via majoritetsdomslut. Fighterns team var dock inte endast där för business utan de passade även på att ha lite kul.

Bland kändisarna som var på plats vid UFC 294 återfanns UFC-bossen Dana Whites långvariga vänner Nelk Boys. Dessa influencers är kända för sina offentliga upptåg och deras podcast.

Vid någon tidpunkt bestämde sig den möjlig rastlöse Gaetjhe för att testa att sparras med en av Nelk Boys säkerhetsvakter. I en video som cirkulerats online kan man se herrarna vänskapligt grapplas. I början verkar Gaethje hantera situationen som fansen skulle förvänta sig. Plötsligt så får livvakten till en överraskande kimura som tvingar UFC-stjärnan att klappa ut.

Knockade Poirier med en huvudspark

Gaethje har i nuläget ingen ny match inbokad. Senast såg vi honom knocka Dustin Poirier med en huvudspark i juli vid UFC 291.

Föregående artikel

UFC-löftet: Sparkades ut ur gymmet av mästaren

Nästa artikel

Krönika: Boxningen borde skämmas istället för att försvara sig

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök