980x240-ohmbet

Yoel Romero fortsätter att utmana Michael Bisping

yoel-romero-ufc-194-6

Yoel Romero besegrades av Robert Whittaker vid UFC 213 i matchen om interim-bältet i mellanvikt. I och med detta är det tänkt att det blir Whittaker som utmanar divisionsmästaren Michael Bisping om mästarbältet. Trots detta valde idag Yoel Romero att via Instagram i videoform utfärda en utmaning till mästaren Michael Bisping.

I klippet så ropar Romero att han varit på jakt efter en match mot Bisping men att denne förnekat honom möjligheten. Romero är villig att möta Michael Bisping var som helst, bara matchen blir av.  De båda herrarna har en lång historia bakom sig av häcklande och bråk. Dock har de aldrig fightats i oktagonen, även om det länge ryktats om ett möte.

I see you wherever when you want! Whenever where you want!

Som ”The People’s Champ of Cuba” så känner Romero att Bisping bör visa mer respekt för Kuba. Detta med bakgrunden att Michael Bisping slet den kubanska flaggan i tu vid UFC 213. Yoel Romero lade efter detta upp ett klipp på Instagram där han brände en bild med Bisping och den brittiska flaggan.

Yoel Romero vädjar i klippet även på Dana White att ordna fram fighten med Bisping.

Hey Dana! Give me the fucking boy!

Yoel Romero med vänner sätter sedan igång med att trampa på Storbritanniens flagga där han återigen ropar att Bisping bör respektera Kuba.

This is my fucking country! You need to show respect!

Yoel Romero avslutar med att tilltala Bisping med att han tidigare lovat att komma till Kuba för ett möte. Bisping har dock aldrig kommit dit och detta är för att han är feg.

Where are you? I’m waiting for you here in Cuba. You said you’ll come here. But you’re never, never coming.

You’re scared. You’re scared about me. Fuck you!

Ni kan se hela klippet och inlägget i sin helhet här nedan.

I was in #cuba waiting for you @mikebisping you didn’t show. Maybe it was your #knee again, maybe you’re just full of it. I will find you #boyyyyy and when I do, you will need the #cage to protect you! @dioxyme #seeyousoonboyyyy

Ett inlägg delat av Yoel Romero (@yoelromeromma)

Yoel Romero medger i texten för inlägget dock att Bisping har haft problem med knät och att detta kan vara anledningen att deras fight inte blivit av. Eller att Bisping skyller på knät för att slippa mötet.

Michael Bisping och Robert Whittaker väntas mötas senare i år i matchen om mästartiteln. Det är ännu oklart exakt när, då båda för närvarande rehabiliterar sig från skador. Det är möjligt att Romero och Bisping till slut möts i oktagonen men det är högst osäkert om det sker detta år.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.
 • Kurt Holm

  hahah han är störd

 • Styrbjörn

  Säga vad man vill om att det ser töntigt nu på video. Men skulle jag stå framför honom och han drar igång sådär så hade jag nog kissat lite faktiskt.

  • Nivetingenting

   Han är helt sjuk haha

 • Anozeph

  han borde jobba lite på sin kondition innan han slåss igen, fan han stod bara helt still i två ronder mot robert

  • Nivetingenting

   Hur är din egen kondis, har du gått nån match i ufc än

 • Val Venis

  Yoel ser ut lite som en större variant av José Aldo, om Aldo hade börjat med TRT och ”da juice”, samt blivit lite bättre på sin engelska.
  Med det sagt så tror jag att han mördar Bisping.

  • NateDiaz

   Haha du har faktiskt sant i de första.
   Trt uppgradering av Aldo

 • ChuteBoxe

  Zzz…

 • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

  En komplett dåre med storhetsvansinne!!!

  • deg

   DANA GIVE ME THE FUCKING BOIIIII!!!!!

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Lame

 • BenRangel

  Fånigt att ens hålla på, nu när Whittaker officielt vann interim-titeln och därmed fått en garanti att vara den enda som ska få möta Bisping.

  (Även om vi vet att UFC kan böja sina egna regler, så skulle de knappast göra det för Romero, utan på sin höjd för GSP)

Fler Nyheter: