Okategoriserad

Zlatan redo att kliva in i buren med Ilir Latifi och Alexander Gustafsson

Zlatan hyllar

Vår svenska superstjärna i fotboll, Zlatan Ibrahimovic, redo att kliva in i buren om Alexander Gustafsson eller Ilir Latifi skulle behöva hjälp under UFC 232. Genom Viasat säger Zlatan följande om matchen och hoppas att han är på plats under nyårsgalan.

Jag hoppas det. Jag hoppas att jag är kvar i LA. Är jag kvar här så är jag absolut på plats och stöttar svenskarna, både Ilir och Alex. Behöver jag gå in i ringen så går jag in i ringen också, säger Ibrahimovic med ett stort leende. Jag tror inte att de behöver min hjälp, men jag är där ändå. Kampsport är något jag följer. Det är därför jag är på plats, säger han.

Alexander Gustafsson tar sig an Jon Jones om det lätta-tungviktsbältet och Ilir Latifi möter Corey Anderson den 29:e december på UFC 232.

Föregående artikel

Cub Swanson går inte match på UFC 233

Nästa artikel

MMA-PANELEN LIVE INFÖR UFC 231

Skriven av

Vicktor Winquist

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök