Anderson Silva antar utmaningen från Roy Jones Jr

Anderson Silva glad

Tidigare idag gick den forne flerviktsmästaren i boxning, Roy Jones Jr, ut med ett förslag på Twitter om att möta den forne mellanviktsmästaren Anderson Silva som co-main under en supergala med Conor McGregor och Floyd Mayweather om matchen blir av. Nu har Silva svarat på detta och han accepterar Jones utmaning.

Via Twitter:

Silva mötte senast Derek Brunson under UFC 208 då han segrade via ett enhälligt domslut.

Vad tror ni, kan denna galan bli verklighet? Tyck till i kommentarsfältet.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • disqus_rkLZcBRRIA

  Is normal..

 • Erik

  Det har ju Anderson pratat länge om. Kul för honom!

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Hoppas den händer under samma gala som Conor vs Floyd. Let’s go champs

 • Stenansiktet

  Kommer man titta? Självklart.
  Hade matchningen varit mer intressant för flera år sedan när det började att snackas om den, och båda herrarna fortfarande hade kvar sin legendariska anda? Självklart.

  • Shurado

   Roy jones tappade den långt innan man ens visste vem silva var.

   • Stenansiktet

    Ja, det stämmer. Roy Jones tappade den dock mer och mer när han gjorde comeback och förlorade flertalet matcher. Detsamma skedde även för Bernard Hopkins.

    • Styrbjörn

     En fråga som kanske är lite off-topic: Hur kommer det sig att det är ett större stigma kring förluster inom boxning än förluster inom MMA? Känns som att man genast sjunker ofantligt mycket mer i ”status” om man inte är undefeated inom boxning. En förlust betyder liksom mer inom boxning än MMA?

     Detta är bara mitt personliga intryck, plus att jag har hört liknande tankar på Rogans podcast. Jag kollar knappt på boxning så därför undrar jag.

     • Hoobabalooba

      Kan tänka mig att det beror på att det är lättare att hålla sig obesegrad inom boxningen. Många av de bästa gick ju 40-50 matcher innan första förlusten kom.
      Några som Joe Calzaghe och Mayweather tex gick ju till och med obesegrade karriären ut. Det händer inte i MMA. MMA är alldeles för oförutsägbart och till och med de absolut bästa kan ha förluster även ganska tidigt i karriären.

      Så eftersom att ha en eller ett par förluster på sitt record i MMA är så vanligt blir det att folk inte bryr sig om det lika mycket där.

     • Styrbjörn

      Tack för svar! Jag hade samma känsla, men eftersom jag är ganska okunnig inom boxning ville jag inte uttrycka det som ”lättare” för då hade säkerligen en shitstorm kommit.

      Lite tråkigt dock, att ens karriär kan vara över efter någon förlust. Finns det många fighters som har kommit tillbaka från förluster? Förutom Ali.

     • Hoobabalooba

      Haha ja det kan vara väldigt lätt att trampa folk på tårna genom att säga så!
      Ja absolut finns många! Mike Tyson fick ju en chockartad förlust mot Buster Douglas och han köttade ju på som vanligt efter den matchen!
      Det bästa exemplet är nog dock George Foreman! Han gick i pension med två förluster på sitt record där en av dom kom mot Ali. Han var pensionerad i 10 år innan han återvände som 38 åring och tog 24 raka vinster innan första förlusten kom mot Evander Holyfield.

     • Styrbjörn

      Jo men så big var inte Mike’s comeback ändå väl? Han vann väl inget märkvärdigt innan förlusten mot Holyfield?

      Ja Foreman får man inte glömma! Helt rätt. Inte dåligt det efter 10 år.

     • Hoobabalooba

      Nä var den väl egentligen inte. Var ju en ruskigt stor skräll. Går väl att jämföra med GSP vs Serra lite grann. Dock Tysons comeback efter att suttit i fängelse kan ju ses som ganska imponerande :)

  • Erik

   Är det Stenansiktet och Zlatan som ställer frågor till sig själva? Japp!

 • Json

  Han är ju skön nu Silva, tackar aldrig nej.

  • Calle

   Nej faktiskt. Han tackar aldrig nej till matcher det är säkert. Han möter vem som helst. På hans storhetstid dock var förutsättningarna lite annorlunda. Divisionen var rätt tunn och det var svårt att få fram topnamn som publiken trodde var ett hot mot Silva. Han var oerhört överlägsen alla andra i mellanvikten.

   Dagens mästare har en division av hungriga vargar bakom sig där utveckligen bara ökar och ökar. Med undantag från DJ så är viktklasserna så jämna att mästarna är rädda att ta matcher mot mindre kända namn.

 • Saddi

  Vad fan är det som händer? Skulle inte förvåna mig ifall en ny gala startas där dolk från olika kampsportstilar möter varandra i den enas sport. Snart kommer Jörgen Kruth att vilja möta Tripple H eller liknande…

  • Larsnas Kristensson

   Du borde söka jobb på SR som deltagare i programmet Spanarna. :-)

  • Hoobabalooba

   Typ som… MMA då eller? ;)

 • alesz45

  Snacka om Main event vs Preliminary bout.

Fler Nyheter: