Francis Ngannou inför UFC 260

Francis Ngannou vill ha kraftig löneförhöjning – tror UFC accepterar att han boxas

Ralph Nordahl

UFC:s tungviktsmästare Francis Ngannou (16-3) är villig att sitta vid sidlinjen under hela resterande året om han besegrar Ciryl Gane och han och UFC inte lyckas komma överens om ett kontrakt som höjer hans lön markant och ger honom möjligheten att boxas.

Francis Ngannou vill ha kraftig löneförhöjning vid nästa kontrakt

Ngannou berättade igår för ESPN att han anser sig ha uppfyllt sitt nuvarande kontrakt med UFC när han mött interimmästaren Ciryl Gane den 22 januari vid UFC 270. Han säger dock att hans nästa steg i karriären kan hamna i limbo om han förblir mästare. Detta då han är fast besluten att vissa krav måste uppfyllas om han ska förlänga sitt kontrakt och det finns en särskild klausul om han är mästare.

Jag kommer inte fightas för 500 000 eller 600 000 dollar längre. Det är slut med det. Jag gjorde just detta. Jag accepterade den här matchen av personliga anledningar.

Ngannou säger att han skrev på avtalet med UFC 2017 innan hans första titelmatch mot  Stipe Miocic vid UFC 220 i januari 2018. Kontraktet gäller i fem år från detta men det finns även en klausul som säger att han kommer att vara bunden till UFC i ytterligare ett år om han skulle vara mästare vid tidpunkten då kontraktet normalt sett gått ut.

Ngannou verkar osäker på vad som exakt gäller med kontraktet:

UFC-kontraktet är knepigt. Du kan skriva på ett kontrakt på 40 månader och efter 4 år måste du fortfarande följa det trots att du varit aktiv.

Tror att UFC accepterar att han boxas

Ngannou har sagt att han nästa deal med UFC måste inkludera möjligheten att boxas. Ngannou har nyligen pratat med världsmästaren Tyson Fury (31-0-1 boxning) om en match och dennes promoter Top Rank har varit öppna för en crossover-match.

Ngannou säger att han pratat med UFC i över ett år och att det verkar som det är lugnt för dem att han boxas.Han tillade också följande:

När UFC är involverade så kommer det endast göra saker större. Så ja, jag vill boxas och jag vill att UFC ska vara involverade.

Han säger dock att han är osäker på om han kan acceptera UFC:s kontraktsförslag.

-7
Dana Sad
Dana Happy
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett
Ciryl Gane
Se klippet när UFCs franska kommentatorer tappar det över Ciryl Gane
Hett
Brandon Moreno och Cody Garbrandt
Brandon Moreno sympatiserar med Cody Garbrandt
Hett
Colby Covington är bettingfavorit inför mötet med Jorge Masvidal. Dana White är inte förvånad.
Hett
Jorge Masvidal Colby Covington Chael Sonnen
Chael Sonnen: Matchen mot Colby Covington kan avsluta Jorge Masvidals karriär
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.