Jake Paul och Dana White

Jake Paul kommenterar Logan Pauls samarbete med Dana White och UFC

Alexander Clausson

Logan Paul inledde nyligen ett samarbete med Dana White och UFC via sitt sportdrycksföretag. Nu har Jake Paul delat med sig av sin syn på saken.

Jake Paul – ”Hoppas UFC delar med sig till deras fighter”

Jake har sedan en tid tillbaka legat i luven på White och UFC. Framförallt grundar sig kritiken i Jakes syn på fighters löner. Boxaren och den framtida MMA fightern anser att organisationens utövare inte får ta del av en tillräckligt stor procent av företagets inkomster. Jake håller även på att starta upp ett fackförbund för UFCs fighters.

Jakes bror Logan har dock tagit ett steg närmare UFC. Tidigare i veckan offentliggjordes det att UFC har bytt sportdrycksleverantör.  Logan och boxaren KSIs företag PRIME är numera nära sammankopplat med UFC.

Jake fick frågan vad han tyckte om det ovanstående samarbetet. Via Jakes Twitter konto berättade amerikanen att han alltid är glad för sin brors framgång, men att han inte har något ekonomiskt intresse i sportdrycksföretaget. Jake vill även se att UFC delar med sig av genererade intäkter till organisationens utövare.

I’m always happy for my brother’s successes and while I have zero involvement in his drink, I hope UFC will share the revenue it receives with fighters.

Logan har likt sin bror satsat på boxning, men har endast gått en match. Han förlorade via domslut mot den ovannämnda KSI.

Jake Paul kommer gå sin första MMA match i år

Jake kommer gå en boxningsmatch mot Tommy Fury härnäst. Under årets gång kommer Jake dock att genomföra sin MMA debut. Amerikanen är under kontrakt med PFL MMA och den första matchen kommer äga rum i organisationens Super Liga. Eventet kommer säljas som PPV och utövare kommer dela på 50% av galans inkomst.

Jakes professionella boxningsfacit lyder 6-0-0. Han har dock aldrig ställts mot någon renodlat boxare.

+1
Dana Sad
Dana Happy
Cat Zingano överklagar resultat
Bellator 293: Invägningsresultat inför nattens gala i USA
kimura
Hett
Conor McGregor om återkomsten till buren – ”Jag är beroende”
kimura
Hett
Sam Ghoroghi
Sam Ghoroghi går huvudmatch på Zone – ”Jag skulle inte tacka nej till ONE om ett år!”
kimura
Hett
Hamed Tawana
Wolf Fight Promotion 6: Intervju med Hamed Tawana – ”Jag var hungrig!”
kimura
Hett
Conor McGregor Beneil Dariush
Beneil Dariush tror Conor McGregor dopar sig
kimura
Hett