24 juni, 2024
Nyheter

Nico Musoke släppt från UFC – går toppmatch på Superior Challenge

Av

Tim

06/09/2018

Svenske welterviktsstjärnan Nicholas ”Nico” Musoke (13-5-1 MMA) som tillhört UFC de senaste åren och där upplevt både framgång och motgång (tre vinster och tre förluster), har nu lämnat organisationen. Men det dröjer inte länge innan vi får se Botkyrkafightern in action igen. Musoke är klar som ett av dragplåstren till Superior Challenge 18, där Nico kommer att vara ena halvan av galans co-main event. Motstånd är ännu inte klart.

Galan, som äger rum på Älvsjömässan i Stockholm 1 december är en del av ”festivalhelgen” där, 30 november – 2 december. Under helgen hålls såväl Fitnessfestivalen som Kampsportsfestivalen – och, alltså, Superior Challenge 18.

Utöver Musoke kommer som alltid en stark uppställning av namnkunniga, svenska fighters att gå match på galan. I huvudmatchen ser vi Simon Sköld (8-6 MMA), även han ännu utan fastställd motståndare.

Dessutom är i skrivande stund även Karl ”King” Albrektsson (7-2 MMA), Michel Ersoy (6-4 MMA), Guram Kutateladze (8-2 MMA), Rostem Akman (3-0 MMA), Serdar Altas (2-0 MMA) och Bartosz Wojcikiewicz (1-0 MMA) klara för matcher på SC18.


Akmans samtliga tre proffssegrar har kommit via KO/TKO, och dessa i tur och ordning på SC15, SC16 och SC17. Kan det bli fyra i rad för stockholmaren?

Biljetter och mer information finns på Superior Challenges websida. Fram till 14 september säljs biljetter till Early Bird-priser. Bland annat går det att haffa en ringsideplåt för 679 kr (och då ingår även inträde till de båda festivalerna den 1 december).

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök