Superior Challenge lanserar app

superior-challenge-app

Det råder en febril verksamhet hos Babak och hans crew inför nästkommande Superior Challenge-gala. Den 30:e april drar Superior Challenge 7: Rise of Champions igång och inför detta har organisationen släppt en applikation till dagens ”smart phones”. Följ hoppet för att läsa det officiella pressmeddelandet och för att hitta en länk till appen.

Nedanstående text är kopierad från Superior Challenges officiella blogg.

”Superior Entertainment vill härmed presentera en ny Superior Challenge app för smart phones. Den går att ladda ner från iTunes, eller direkt med din telefon på app store, och det är gratis.

App:en är tänkt som ett interaktivt fightcard för kommande evenemang. Håll dig uppdaterad med allt som händer kring fightcardet var du än befinner dig, på väg till jobbet, på jobbet, på gymmet, eller använd den som ett verktyg när du bettar på din favoritfighter. Genom att scrolla ner kan du se alla matchningar och senaste ändringar i cardet, om någon fighter är skadad och ersatt med en ny, och vilka nya fighters som lagts till. Du kan även besöka varje fighters egen sida för mer detaljerad information innan du bettar. Den mest intressanta funktionen är att du kan rösta på den fighter/s som du vill stödja samt som du tror kommer att vinna sina matcher.

I samband med lanseringen av denna app vill Superior Challenge presentera en tävling. Rösta på den fighter/s som du vill stödja eller som du tror kommer segra och vinn 2 biljetter till Superior Challenge 7 – Rise of Champions, den 30 april på Hovet i Stockholm, och dessutom möjligheten att träffa dina favorit fighters efter galan. Du kan rösta på bara en fighter eller hela cardet men du kan bara vinna ett pris. Efter att du har röstat kan du maila din UDID nummer tillsammans med ditt telefonnummer till info@superiorchallenge.com.
Vi kommer att dra vinnaren och matcha dennes UDID mot vårt register av de som röstat. Vinnaren kommer att kontaktas fem dagar innan galan. Du hittar ditt UDID nummer genom att exempelvis ansluta din iPhone till din data. Starta iTunes och öppna din iPhonesida. På startsidan i första kolumnen hittar du serienumret. Klicka på serienumret och den kommer att ändras till ditt UDID nummer.

Du har fram till den 22:a april på dig att rösta. Detta är ett exklusivt tillfälle att stödja din favorit fighter/s genom att bara rösta, och därmed vinna 2 biljetter till Europas största MMA gala och se dem fightas live, och därefter träffa de personligen. Ladda ner app:en och rösta redan idag.

Support your favourite fighter!”

Själva appen finner du här: http://itunes.apple.com/se/app/superior-challenge-7/id428928910?mt=8

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
  • stefan

    Bara för iphones ?

Fler Nyheter: